![]() |
Re: BYG red BEAR
Quote:
|
Fii atent ba ce fac astia...:poke::punch:
|
|
Dupa numeroase chinuri la care a fost supus, ieri noapte motorul a cedat, in momentul in care am vrut sa ii shimb a4a (bn inteles la limitare) a iesit o flacara de aproximativ jumate de m pe evacuare, dupa care iesea fum alb, bn inteles nu m-am oprit aici:evil: s am continuat sa ii dau, dar plafonanduse la aproximativ 4500r/m, fiind vizibil ca nu mai merge OK.
Intrebarea mea vine acum 2.8 24v sau 2.5 24v? Cu precizarea ca nu va ramane stock acel motor. Care e mai bun sau nu si dc? |
Ia-ti 2,5 24v, non vanos. are bloc de fonta mult mai rezistent, iar daca vrei apoi 2,8 pui linie de 2,8 in blocul de 2,5, alezezi un pic blocul si iti rezulta un 2,8 cu bloc de fonta.
Dupa cum se vede coxezi mult masina, iar 25 24v rezista mult mai mult decat 2,8. Numai bine si succes! |
Quote:
|
Quote:
Acum tu stii ce ai facut cu el..daca a avut ulei, daca ai stat si tu cu ochii pe martorii din bord..oricum..REST IN PIECES M20 B20:-) Ti-am lasat un PM;) Baga 2.5 24 non vanos:idea: |
Quote:
|
Se pare ca toate problemele au fost din soft, sau rezolvat.dar ideea schimbari motorului a ramas
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7L-3pcRkndo
Se vede cva mai OK asta. |
salut cataline!nu stiam ca ti-ai facut thread la BYG!
PS:sa v-i se sparca cauciucurile si sa va pice tobele daca nu mai sunati cand se mai aduna lume!stii ca nu refuz niciodata destea!:D |
Quote:
|
Prea super masina respect BMW :X .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning