![]() |
Re: Live For Speed - Traducere īn limba romānă
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Actualizari...
Quote:
Numai bine! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Actualizari
|
Quote:
|
2 chestii :
1. la informatii / Handicapuri este o greseala scrie (admisiei) in loc de admisie 2. optiuni / afisare unde scrie culoare text ceasuri suna ciudat parca mai bine merge culoare vitezometru sau culoare tablou de bord |
Multumesc pentru sugestii/observatii.
O sa reincep sa ma ocup de traducere in 2-3 saptamani. Daca mai vezi si alte greseli sau ai alte sugestii, nu ezita sa scrii aici. Numai bine! |
mersi fain ptr traducere:D
s-o ti tot asa |
Cu placere. :)
Daca vezi greseli sau daca ai sugestii, nu ezita sa postezi aici. Numai bine! |
Cred ca unele cuvinte ar trebuii lasate in engleza,pentru ca traducerea suna ciudat rau (Ex: Retea - Mai bine ar fi lasat Multiplayer) asta e o parere.
Greseli Part Duce :-) Optiuni/Altele- Analogue-Steer? poate e corect dar mai bine Analog Steer Optiuni/Grafica- Detaliere? e corect da suna ciudat Optiuni/Audio/Dr.Jos Canale- in loc de noua cred ca merge nou sau lista noua sau ceva de gen Optiuni/Afisare/Dr.Jos Interfata- Cuvinte in engleza la greu, presupun ca nu ai ajuns aici Antrenamente- Engleza ,presupun ca..... C-am atat pan` acu` |
Quote:
Quote:
_______________ Am reinstalat windows-ul recent si nu am LFS-ul pe calculator. O sa incerc sa iti raspund din amintiri si o sa revin cu mai multe detalii dupa ce instalez LFS-ul. Quote:
Quote:
|
Am facut multe update-uri luna asta si in momentul asta mai sunt doar 4 propozitii de tradus. Acum ca e gata, Scawen a hotarat sa adauge traducerea in urmatorul patch.
Patch de teste aici: http://www.lfsforum.net/showthread.p...=1#post1743154 Orice greseli vedeti, va rog sa postati aici. Numai bine! |
Foarte bine lucrat ;) Bravo xD
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning