![]() |
mi sa intamplat si mie sa nu la logez de cate ori nui nimica :lol: :lol: :lol:
|
Da aici mi-au lovito dar tot aici au si fugit uni.....
In Romania ma lovit unul cu un Olcit cand stateam sa iasa din parcare....eram la 5m in spatele lui si tot a reusit sa o accelereze si sa intre in mine.......si-a spart bara si stopul de pe spate iar mie mia zgariat BMW-ul......era un batranel.....ce sa ii faci...???? |
ai avut bmw?? nam stiut :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am avut de toate...BMW,Mercedes/Audi/opel....Fiat, Dodge,Peugeot/Renault...Chrysler/Jeep.....etc...mai multe...
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lasa ca despre asta o sa te intreb cand o sa ne intalnim noi :lol: acuma cred ca ramai la supra und \"das ist auch gut so\" :lol: :lol: :lol:
|
cataline,daca nu e personal,ne traduci si noua ce ai vrut sa spui acolo?
|
nu nu este nimica personal este ca si un proverb iam zis ca a ajuns la supra si ca este bine asa :lol: :lol: :lol: atata tot :lol:
|
Sa fi sigur ca Supra nu o voi mai da niciodata......dar pe langa ia voi avea mereu alta masina....
|
:lol: :lol: :lol: o 2 masina miam dat si eu seama ca imi trebuie si mie :P
|
Last offtopic:
DZ1, hai nu sari asa k X5-ul - cum am scris - n-a avut decat vopseaua un pic zgariata. Nu-s (chiar asa) neserios :D |
sha aici in germania ii schimbat toata bara la x5 si costa 1000 de euro :lol: :lol: :lol: :lol: numai daca era putin crapata :lol:
|
sha,glumeam,nu te supara!(off topic:nasol ca nu te-au invoit in seara asta)
acolo dai 1000 euro aici ti-o lipesti,vb vine! |
looooool tnos ai dreptate :lol: si pe mine ma lovit unul cu o dacie papuc :lol: adica mia zgariat barqa avea permis de 1 zi tocmai cel luase :lol: bine ca avea fullcasco :lol: am luat de la asigurare pt o zgarietura 16 miloane si miam facut bara cu 50 de euro :lol: :lol: :lol: :lol:
|
uite asta da afacere,sa te tot loveasca oamenii in cazul asta,ca in cateva luni iti iei si masina noua si o si \"tunezi\" cum vrei!
|
da asai dar cum mam simtit cand a intrat ala in masina mea mai ales ca stateam langa si ma uitam la el cum vine suí nu puteam sa fac nimica ce lam injurat :twisted: :twisted: dar na era incepator....nam mai zis nimica :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning