![]() |
Re: Ford Fiesta - buburuza mea - fiesta mk3
turometrul se afla in bord(este poza mai sus) ,unde trebuia sa fie Airbag-ul...o sa mai cumpar un voltmetru(suportul este de 2 )iar langa o sa fie bordul plin:)vine chiar foarte bine:)
dupa revelion ma apuc sa imbrac fetele de usi:D o sa iau material si ma apuc... La multi ani!!!sarbatori fericite tuturor! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti??sa fac jantele galbene?!??
|
nu .. altceva
|
Quote:
|
Ii da fortza, mai ales sa o si lasi cativa cm. Bafta ;)
|
Quote:
ms |
Salut si eu am o masina Ford Fiesta MK3 si mar interesa de unde ai facut rost de body kit ?
|
salut,am cumparat din craiova de la dezmembrari de la cineva...
poti gasii si pe internet!dar cam scump...am pe cineva care vinde fara praguri...,o sa intreb daca le mai are,la 250 ron...\ p.s. zilele astea o primeasca o suspensie sport reglabila |
1 Attachment(s)
suspensia
|
Modificarile aduse pana in prezent:
Bad boy look(tabla) Toba sport Body kit complet(fata,spate,eleron +praguri) ford RS Jante originale ford RS Triple negre(vopsite cu spray) Pozitii smd Bec numar spate SMD Folie geamuri 3M garantie 7 ani…. Colant plafon (culoare alba) Elemente bord vopsite(alb) Schimbator scurtat Becuri bord schimbate(culoarea albastra) Plafoniera leduri SMD-uri (12 buc) Subwoofer + statie Semnalizari laterale negre..(cele de pe aripa) Cauciucuri mai late 175/50…inainte aveam 145/70…in vara o sa pun 195 URMEAZA: suspensia sport sa o montez… |
Re: Ford Fiesta - buburuza mea - fiesta mk3!!!
[QUOTE=cata™;4962187]Modificarile aduse pana in prezent:
Bad boy look(tabla) Toba sport Body kit complet(fata,spate,eleron +praguri) ford RS Jante originale ford RS Triple negre(vopsite cu spray) Pozitii smd Bec numar spate SMD Folie geamuri 3M garantie 7 ani…. Colant plafon (culoare alba) Elemente bord vopsite(alb) Schimbator scurtat Becuri bord schimbate(culoarea albastra) Plafoniera leduri SMD-uri (12 buc) turometru Subwoofer + statie Semnalizari laterale negre..(cele de pe aripa) Cauciucuri mai late 175/50…inainte aveam 145/70…in vara o sa pun 195 URMEAZA: suspensia sport sa o montez… |
1 Attachment(s)
am montat suspensia,nu in totalitate...la spate mai trebuie ceva facut...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai bag si eu o poza...
o intrebare : sa fac interiorul la jante verde aprins!??buza polishata... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning