![]() |
Re: Leo-My lovely boy :X
foarte tare masina pisi, asl plm
|
Pana iti iei reglabila..arunca niste saci cu pamant/ciment in portbagaj :)):lol:
|
1 Attachment(s)
Frumoasa foc masina,m-am jucat cateva minutele la ea, imi cer scuze pentru greselile de pe ea, dar mouse`ul nu prea ma ajutat :))
|
Quote:
Ms pt poza :D.Arata bine fara manere pe spate si cu hayonul clean :D |
Quote:
|
Eu am arcuri stock :)) =)
Si nici nu bag bani in arcuri sport pentru asta :D |
Pana iti iei tu suspesie sport sau ce vrei sa-ti iei hai sa postam la SUV-uri. mi-e rusine sa vad ca o fata are masina mai jos ca a mea =)))
|
Dea , au început deja să prindă invidie băieţii :lol:
Foarte frumoasă maşina , presimt că o să iese ceva frumos! Baftă! |
frumos leo al tau :) imi plac jantele si in special culoarea , pare ingrijita la maxim .
multi km fara incidente :D ciuss, Ciprian.8) |
frumos,ai si nr personalizate bv;)
|
Buna, ti.am vazut masina azi dimineatza si arata mult mai bn decat in poze:P...dar nu erai tu la volan...
Singura chestie care as face la masina(adica la aspect), i-as vopsi bara de spate(prelungirea aceea care nu e vopsita)....si in rest nimic....ca nu mai are nevoie;) |
eu eram la volan...sa nu ma sifonezi ca aleg masina :))
|
Quote:
eu eram in statia de la tramvai(trafic greu cu rahova)si ma gandeam cum sa.mi montez mai repede distributia la masina(pt k o aveam intro punga:))),portocalie)...si la un moment dat te vad in masina andreei mergand k melcu=)))) Oricum...arata mai bn live))))) |
5 Attachment(s)
Intre timp Leo a primit o antena noua... :D
P.S.mai atasez cateva poze cu jantele :D |
Daca sariti vreunu cu asl pls`uri dalea sa va asteptati la ce e mai rau :lol: Delete la post, la cont, taiat cablu de net, evacuat din casa si din aceasta galaxie etc :lol:
Iub, o sa te sparga pentru ultima poza :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning