![]() |
Re: My Tigra
felicitari pentru cupa!
|
Superba Tigra Ta! E cea mai frumoasa Tigra Twin Top pe care am vazut-o pana acum.
Sa o stapanesti sanatos fara incidente! |
frumoasa masina;)
|
Re: Masina mea : Opel Tigra
3 Attachment(s)
Am gasit cateva poze pe forum de la 4TuninG Days si m-am gandit sa te ajut ... le-am pus si aici ... sper sa nu te superi ! Am observat ca a disparut tigrul de pe masina :cry:...
|
6 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri....a trecut ceva vreme de cand nu am scris in sectiunea mea:-) Multumesc pentru poze sunt de la 4tuning de la standul firmei mele Marcip Virtual Graphics si ce se vede este rezultatul muncii echipei mele :-)
Sa aduc la zi modificarile facute masinutei ar fi urmatoarele: 1. Un sistem multimedia DVD player JVC, tv-tuner, playstation 2, oglinda retrovizoare cu LCD 7 inch, amplificator 2 canale si boxe Dragster Audio 2. Pedale aluminiu irmscher si un nou vinil :) |
5 Attachment(s)
Am prins un pic de vreme buna si am reusit sa fac cateva poze cu varianta 2008 a tigrei:-) . La capitolul exterior, pentru moment ma opresc aici, acum trec sa caut ceva caluti pentru masina :D.
Observatiile si sfaturile sunt bine venite:-) |
sper sa treci cu bine peste incidentul de miercuri seara, capu sus si spor la treaba!!
|
Nu am mai scris de ceva vreme pe sectiunea mea .... doua filmulete despre evolutia tigrei si continuarea ........
https://www.youtube.com/watch?v=gkmMR...eature=channel https://www.youtube.com/watch?v=-dVQ3...eature=channel |
Frumoase amintiri. Tigra Twin Top cu vinylul cu tigru a fost si ramane preferata mea in ce priveste designul exterior. Cel putin eu nu am mai vazut o alta Tigra Twin Top modificata care sa imi placa asa mult.
Sa iti stapanesti sanatos si fara incidente Mazda MX5! Si succes cu clubul! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning