![]() |
Re: Maşina mea: Vauxhall Astra G
Quote:
|
Quote:
plumbi aia nu sunt pusi acolo asa degaba... sunt sa fie roata bine.. o sa simnti o oarecare vibratie in vloan.. fata de cum ar fi echilbrate.. |
la vulcanizare, numai angajatii tarani iti pun plumbii pe buza (la jantele frumoase cu buza)...
se pot pune si pe interior fara nicio problema... gandeste-te la cei cu ditai buzele polishate... cum le-ar sta cu plumbii pe polish...sau la mine 8):lol: |
4 Attachment(s)
am facut inapoi vechea cutie, am si puso pe masina. O sa merg la Severin prima etapa EMMA. Din pacate alte poze nu mi amcu instalarea muzicii.
Maine daca o fi timpul bun ma apuc de polish jante + vopsit etriere si tamburi spate rosii. |
Quote:
culoarea imi place.. misto grila..cum ti-a venit ideea sa vopsesti grila..!?eu am vopsit-o saptamana trecuta..da intr-un fel anume..mai bine sa zic.. |
Felicitari alex si tie,te-ai descurcat destul de bine
Ceva rezultate de pe 21 04 2012 Semnal Sinusoidal Usi deschise:136,4 Usi inchise:132,4 (35 hz) Muzica: Usi inchise:133,5 Usi deschise:133 (39 HZ) Iti doresc multa bafta in continuare ;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poate ma ajuta si pe mine cinava sa.mi spuna ce.i cu mufa asta ? unde ar trebui sa duca ? .
Mentionez ca mi se aprinde martorul cu motorul cateodata (de fel cand accelerez mai tare la viteza a3a a4a a5a) si trage nitel mai slab. |
Ai schimbată admisia?
Mufa aia cred că venea conectată la senzorul IAT - Intake air temperature (senzorul temperatură admisie aer). Nici pozele făcute de tine nu-s prea edificatoare. P.S. Īncearcă să-i citeşte codurile de eroare folosind metoda "pseudo-agrafei" dacă nu ai la īndemānă un cablu de diagnoză! |
si eu cred ca este de la IAC!asa arata si la mn mufa numai c e neagra parca.trebuie s aiba si mufa 'mama' pe admisie!caut-o!
|
am facut diagnoza, spune ceva de senzor detonatie ( nu stiu exact care-i ala)
Nu am schimbat admisia. Am incercat s.o desfac sa o curat dar nu am reusit din cauza alternatorului. Si am si problema cu el, vream sa trag +'ul alternator-baterie dar nu am acces la el :|. Am analizac cm cu cm si nu gasesc nicio alta mufa dupa cum se vede are deja o "mufa" cu cablu care are 2 fire unul izolat celalalt pe langa ca la cablurile de semnal. |
Quote:
|
acu inteleg dc ramaneai tu in urma cand ma mers la Severin :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|