![]() |
Re: Low budget Clio
Nu inteleg ,care e problema ta ?
|
si ce daca face altu mai tarziu?de unde stii ca nu va redeschide pe asta mai tarziu?
|
Aoleu a sarit gradinita!
-andrey, eu n-am nici o problema cu tine pt ca nu te cunosc...deci n-am cum sa am ceva cu tine... Eu i-am spus lui nonic parerea mea, atata tot. N-am voie? :lol: Apropo am zis ceva gresit? Asta e parerea mea ca iti place sa te joci de-a deschisul-inchisul topicului. Am dreptul sa cred ce vreau nu?:D Apropo, daca vrei sa ti se inchida un topic, da msg direct unui supermoderator, nu scrie pe topic si asteapta sa te ajute, ca nu urmareste nimeni miile de topicuri deschise. |
Nu voi mai deschide nici un topic..cel putin nu cu masina asta .
|
Daca te-a suparat careva, nu-i nevoie sa-ti iei jucariile si sa pleci.
Daca ai alte motive atunci, treaba ta! Fi barbat si mergi inainte cu ce ai si cum ai..in viata te lovesti de multe ;) |
Quote:
|
E clar ca n-ai inteles nimic din ce i-am zis asa ca te las in prostia ta, e mai bine! :lol:
Ca fapt divers, parerea ti-o poti spune oricand,oricum,oriunde, nu trebuie sa ti-o ceara cineva.;) Spor la tunarit si la gramatica :rolleyes2 |
Quote:
La ce te referi cu asta?La faptu ca n-am 18 ani sa dau si eu cu parerea? |
Baieti gata cu chatul.. aveti nelamuriri fata de ce am zis eu? dati-mi PM. Altfel iar faceti zeci de pagini din topicul baiatului fara rost. :arrow:
|
andrei te-ar aranja jantele mele alea albe :D poate facem o combinatie
|
ce dimensiuni au ?
|
2 Attachment(s)
r 14 sunt incaltate dar gumele cel putin 2 ar trebuii schimbate ... ti le dau foarte eftin ar da bine pe clio ...
|
Hai ca vedem..vorbim;)
|
Quote:
|
Si m`ar interesa si dimensiunile 1-- -- r14 (gen 185 60 r15)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning