![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Quote:
|
Quote:
|
vin si eu:x ...daca ramane careva blocat in zapada ,ma ocup eu :D
|
shi eu o sa fiu prezent .....dak nu face fata danielrx4:lol: ........ contati p mine;)
|
eu deja am slicuri mi`am pus cauciucurile de iarna la inceputu lui noiembrie sa nu ma prinda pe naspa shi chu atata zapada mi se rod cuiele :))
|
1 Attachment(s)
nu e mare branza de vazut in filmulet...dar...da-ti volumul la maxim.un sunet frumos. :)
|
oooo da......mai vreau o data:twisted:
|
La Multi Ani !
|
Quote:
|
Tine-ti aproape k au spus ca va ninge.Eu unu m-am dat zilele trecute pe zapada la Vatra Moldovitei.A fost super mijto.Am ramas si blocat un pic in zapada dar cu ajutorul a 4 gagici m-am scos.Cum ninge cum o punem de o intalnire.Danilox da-mi si mie te rog nr.tau de tel pe privat sau pe mess.hot77cmc,k tre sa cumpar treburile alea pt.calculator k sa descarc ce nebunii am facut pe la munte.
|
cezar...frumos tare fordu virtual de la avatar:D ,dar cand il vedem asa si in realitate:D
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
3 Attachment(s)
vand jante pe 15 195/50 fata si 195/55 spate 4*100 250 E sau la schimb cu jante pe 16 tot in 4 prezoane
|
nici unu ?
|
Am vandut motorul asa k acum caut masina cu tractiune spate(preferabil)cai cat mai multi,caroserie coupe,sa fie ceva pana in 2500 euroi.Daca auziti de ceva k lumea dati de stire pls.Oricum nu ma grabesc astept sa vad ce fac astia cu taxa de prima inmatriculare si poate imi aduc de dincolo ceva.Preferinte:nissan 200sx,ford probe,celica,
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning