Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - VN 04 RAB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/259145-tico-vn-04-rab.html)

georulz 04-07-11 00:58

re: Tico - VN 04 RAB

@liviu(B-99-SAA) Nu fii asa rau cu el :D arata bine masina, mie imi place, dar la fel ca si mine are aceeasi problema...trebuie coborata, doar ca el are jante mai mici pt el e mai usor :D

@rat legat de clantanit de dinti eu ce sa mai zic cu amortizoare tun, jante pe 15 si talon 45% din 195....
Prezoanele noi au acelasi unghi de inclinare pe con ? Cam cat m-ar costa si pe mine unele? Da-mi pe PM daca e. Mersi
Spor la modificat in continuare, jantele imi plac la nebunie :D

rat_lycu 04-07-11 10:39

5 Attachment(s)
legat de piulite treaba-i foarte simpla . cumperi prezoane normale de la orice parc de dezmembrari si mergi cu ele la un strungar bun , si-i spui sa taie partea filetata si la capul ce-a ramas sa dea gaura si sa fileteze . ajunge mult mai ieftin decat sa ti le faca de la zero cu materialul lui . oricum materialul de prezon e mult mai bun . daca vrei sa cumperi dupa net e o firma pe la cluj dar te cam ajunge vreo 2 mil .

georulz 04-07-11 12:22

Quote:

Originally Posted by rat_lycu (Post 4441873)
legat de piulite treaba-i foarte simpla . cumperi prezoane normale de la orice parc de dezmembrari si mergi cu ele la un strungar bun , si-i spui sa taie partea filetata si la capul ce-a ramas sa dea gaura si sa fileteze . ajunge mult mai ieftin decat sa ti le faca de la zero cu materialul lui . oricum materialul de prezon e mult mai bun . daca vrei sa cumperi dupa net e o firma pe la cluj dar te cam ajunge vreo 2 mil .

Mersi pentru informatii, ce filet si ce pas trebuie?

rat_lycu 04-07-11 13:45

dai o piulita de-a ta si masoara el ca de aia e strungar :D

valitataye 04-07-11 18:43

Frumos mai e si in realitate l-am admirat putin astazi in trecere :)

vali-05rzj 04-07-11 19:04

piulita -M 10 * 1,25

rat_lycu 09-07-11 15:37

4 Attachment(s)
azi am mai gasit un pic de timp liber asa ca m-am mai jucat un pic cu taurasul . in primul rand fiind uituc un pic i-am pus un clopotel pt avertizare lumini aprinse , apoi o bobina deschidere portbagaj la "boton" , o lampa iluminat in portbagaj si am reusit sa leg in sfarsit stopul frana de pe placa haion .

marius.hdu 10-07-11 18:33

Quote:

Originally Posted by rat_lycu (Post 4453796)
azi am mai gasit un pic de timp liber asa ca m-am mai jucat un pic cu taurasul . in primul rand fiind uituc un pic i-am pus un clopotel pt avertizare lumini aprinse , apoi o bobina deschidere portbagaj la "boton" , o lampa iluminat in portbagaj si am reusit sa leg in sfarsit stopul frana de pe placa haion .

sa sti ca nu te-am uitat cu spreiul ala de stopuri daca pana vineri imi iau masina si va intalniti trec si eu si til aduc ;)

rat_lycu 02-01-12 12:06

LA MULTI ANI FRATILOR ! Anul asta sper sa-mi aduca mosu un micut fratior ptr al meu tauras . un mic e30 din 87' . astept finantele deocamdata undeva la 15-20 .......

rat_lycu 22-01-12 18:38

Re: Tico - VN 04 RAB

3 Attachment(s)
stie cineva ce s-a mai intamplat cu asta micu ? nu l-am mai vazut de mult pe forum si m-ar interesa , el sau vreun fratior de-al lui .

rat_lycu 29-01-12 13:11

5 Attachment(s)
l-am gasit pe asta micu si e pe drum :D
in plus noi achizitii un set de praguri noi noute ca era nevoie , distantiere pt puntea fata ca atingeau rotile un pic la viraj maxim , un volan micut dragut , dar din pacate le voi monta pe la vara ca mai am putin si tre sa plec un pic , vreo juma de an asa ca acum taurasul se odihneste intr-o curte pana la o noua revedere :cry: .

valitataye 29-01-12 13:32

Deci prin toamna o sa avem un tico turbat prin oras?:D

sorin_maican20 29-01-12 18:17

Ce ordonat le-ai pus acolo!

Imi place si sunt curios ce o sa iasa.

Spor la treaba.

catalinus 29-01-12 20:00

Salut!! Foarte tare treaba cu transplantul care il vei face...Am auzit si citit mult despre acest motor...Abia astept sa vedem ce iese..Spor la treaba!!!

rat_lycu 30-01-12 07:54

nu le-am asezat eu asa acolo , sant pozele de cel ce mi-a vandut bijuteria . azi sau maine ajung toate la mine . revin cu poze noi :D .

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning