Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   CLUJ - povestea (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25905-cluj-povestea.html)

marius_lox 09-02-07 17:30

Re: CLUJ - povestea

Quote:

Originally Posted by sedon20dis (Post 739735)
marius_lox

De-al Casei :)

Oras: bacau
My Photos: (0) Re: CLUJ - povestea

--------------------------------------------------------------------------------

nu stiu ce sa spun, dar espero ala e chiar urat!! nu stiu cum puteti spune ca e mai misto decat ZOZ!

eu sunt fostul proprietar al esperoului ala urat...si as fi curios ce masina ai facut tu dupa mintea si capul tau...ia si iti pune o idee in practica sa vezi..oare iese mai bine ca a mea?

nu imi place si cu asta basta!!! nu poti accepta? ceea ce ai facut nu trebuie sa placa la toata lumea!!!!! e asa de greu de inteles!!!

aleks 13-02-07 13:54

va rog eu, incetati discutiile cu espero ala....
l-ai facut, ti-a placut tie, foarte bine... ca nu place celorlalti, asta e, numai nu mai dezgropati mortii, ca e al n-shpelea topic unde se discuta in contradictoriu vis-a-vis de el....

marius_lox 13-02-07 17:29

ok aleks!! promit ca nu mai spun nimic!!:-)

Cristy_mat 21-02-07 08:33

salut!
eu sunt nou pe aici si ce vreau sa spun e...nu ca tin cu tipu cu espero sau in special cu cei din cj...dar la capitolu batjocora si lauda ZZ e campion!!!El trebe sa fie mereu in centru atentiei, el spune numa ***uri si apoi tot el nu stie ce face si se scoate frumos ca nu am dat cu noroi in nimeni. Nu trebe neaparat sa fi plin de bani ca sa fi pasionat de tuning fiecare face ce poate, conduce ce are, si daca el are un GTI facut misto tare nu pot sa zic nu, nu trebe sa faca misto de masinile altora.
Am un matiz si pe 18 la piatra nu am tinut neaparat sa-mi parchez masina langa a lui...prietenii mi-au spus sa o parchez acolo...si bineinteles ZZ ca de regula era miezu pe acolo si a inceput sa faca misto...
Atat mi-am permis...un matiz si ce sunt nevoit sa accept toate mistourile altora deoarece tata nu e plin de bani si nu mi-a luat si mie vro torpila???

RESPECT pt cei care au masini frumoase si mai ales RESPECT celor care apreciaza tot!!

cristi_407 21-02-07 10:01

Stai tu calm ca ZZ nu are nimic cu nimeni..Asa suntem noi, mai glumeti, dar daca tu o iei personal e problema ta..Crede-ma ca el face misto si de masina mea si de a lui SFW si crede-ma ca si pe seama masinii lui se fac multe, multe glume..Tu o iei prea personal..

-ZZ- 21-02-07 13:34

vezi ....daca nu imi vad eu de treaba...si ma leg la cap.....ia de acu ....nu ma cunoastetzi nu va cunosc....si gata........ca prea o datzi in balarii.....eu la 18-20 stateam in banca mea..........nu ma luam de buzunarele oamenilor :!:

p.s.: apropo de figuri.....cine **** mea a fost la marea intalnire VAG din Bacau din toamna.....si cu ce matiz si alte masini din grupul VAG am stat eu in parcare si la masa...........

silviu_tun 21-02-07 14:04

cu mine ai stat bai, cu mine

SFW 21-02-07 15:18

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 762930)
cu mine ai stat bai, cu mine

:lol: :lol: :lol: :lol:

silviu_tun 21-02-07 16:34

bei ZZ am aflat de ce iti tremura masina bei care este
tremura cand vede S T ul
Ha Ha

Cristy_mat 22-02-07 07:41

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 762852)
vezi ....daca nu imi vad eu de treaba...si ma leg la cap.....ia de acu ....nu ma cunoastetzi nu va cunosc....si gata........ca prea o datzi in balarii.....eu la 18-20 stateam in banca mea..........nu ma luam de buzunarele oamenilor :!:

p.s.: apropo de figuri.....cine **** mea a fost la marea intalnire VAG din Bacau din toamna.....si cu ce matiz si alte masini din grupul VAG am stat eu in parcare si la masa...........

Fratilor stiu de gluma...nu mam ofticat ce sa zis de masina ca la urma urmei asa e cum zicea el.....nu are nimik pe ea...ma deranjat modul cum sa spus....la fel cum lam deranjat si eu acu pe zoz (cred)
Da vedeti voi ca nu sunt singuru pe aici care zice ca sunt prea multe din partea unora:?: :?:
La partea cu acel espero ma refer...recunosc si sunt total de acord cu zoz ca masina aia atrage priviri la cat de naspa e....dar nusi avea rostu frate sa dai cu noroi in clujeni..pan la urma tot natia noastra a iesit naspa...si la noi in bc sunt multe tampenii si multi care se cred mari tunari si ar putea sa spuna si cj acelasi lucru despre noi...dar vezi nu zic

p.s. Si vad ca ai ce ai cu astia care nu au masinile tunate si mai bagi si varsta la mijloc...poate tu la 19 20 nu aveai o opinie propie sau......

si cat despre intalnirea de la noi....va felicit pt ca a fost cea mai reusita am fost si la is si la nt...la noi a fost mai special cu toate ca toti au sarit in sus de la nota de plata de la restaurant:rolleyes2
oricum felicitari ZZ si silviu tun si pt toti cei care sau ocupat.

resa 23-02-07 08:00

cu bautura dupa voi ah??

-ZZ- 25-02-07 22:25

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 763229)
bei ZZ am aflat de ce iti tremura masina bei care este
tremura cand vede S T ul
Ha Ha

tremura ca nu mai vede GTI pe masca si se sperie ca a vut un cosmar si se facea ...ca era TDI....:oops:

SFW 26-02-07 00:54

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 771106)
tremura ca nu mai vede GTI pe masca si se sperie ca a vut un cosmar si se facea ...ca era TDI....:oops:

Este explicabil ... la cat fum scoate ... :rolleyes2

-ZZ- 01-03-07 20:14

cine ?...audi-ul cu ambreiaj second....:lol: ....life.:lol:

SFW 01-03-07 20:26

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 777019)
cine ?...audi-ul cu ambreiaj second....:lol: ....life.:lol:

Asa se intampla la masinile pe care proprietarii nu le tin doar de show ... asta arata ca nu poarta degeaba stickerul ... :rolleyes2 :D (desi de acum va sta mai relaxata ... asa e la batranete )
Macar eu nu am schimbat zeci de bujii si sa-mi mearga masina in continuare de parca ar functiona pe baza de fasole :rolleyes2

Hai zozule nu mai fii suparacios ... si vezi ca mi se duce de acus " ? " de pe luneta, poate imi trimiti si mie pe mail sau ceva ca sa imi fac unu nou :D

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning