![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
ok :D.. :P ... bagarea in seama
cu japca... asadar...si eu abia astept sa vin..numai sa fie serioasa treaba.. k sa nu vin degeaba...si.. .inca o treaba... cei din iasi..care vor sa mearga de sambata seara... sa dea niste pareri aici..poate plecam mai multi ... ;) va salut... |
Quote:
|
pe baeti cu daciile ii primiti :D poate ne mai facem de cap si acolo sau nu avem voie ca avem dacii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Cei din Iasi se vor aduna...ori de Sambata seara ori de Duminica dimineatza!
|
revin si eu cu ultimile stiri...1....pana atunci masina mea e gata de 5 ori(dupa micu incident)...2...s-ar putea sa nu ma intalnesc cu voi la bacau...pt ca planuiesc o plecare in frantza....asta e...toate relele duc la bine....trebuie sa mai schimb si eu cate ceva la masina...sau poate chiar sa schimb masina
|
Quote:
|
Quote:
hah..bine-asheaa.:-) . atunci vin si eu cu roaba mea tunata 8) |
Quote:
|
Total OffTopic...Cu cine am vorbit Sambata dupa masa la telefon despre intalnire..ca eram la serviciu/foarte ocupat si`am uitat numele :(
|
Shi daca venim de Sambata...ca eu as vrea sa vin!Mai vad si eu Bacaul...Un hotel asa mai curatzel unde sa dorm... gasesc :D!
|
am venit cu vesti noi.... eu zic ca am reusit sa iau o oferta cat de cat acceptabila pentru comunitatea 4 tuning si pentru sparti si pentru fomisti. :))
camera la camping e 200.000 de persoana... apa calda... caldura... dar baia e comuna... o ciorba de burta e 5 lei.. si la una comandata primesti 2... adica 2.5 lei bucata... ciorba de fasole e 3.5 2 portii.... iar pe la mancaruri... la 4 portii comandate primesti una... numai dinastea... eu zic sa facem party mega party..... si haleala... si dormit... si tot e vrei voi... daca reusesc sa il aduc pe claudiu.. care e dj la radio 21... sa vb cu el... o sa iasa ceva zic eu... E INVITATA TOATA ROMANIA... TOATA COMUNITATEA 4TUNING DIN ROMANIA... am nevoie de ajutorul lui Gratian si a altor mari pe site... pentru a mediatiza problema pe situl principal.... adica pe prima pagina... si sus acolo cu rosu... asta am vrea noi.... multumesc de intelegere... |
Bravo Mertzane!U`r the best!
|
stiu ca va plac fetele... stiu ca vreti sa le plimbati cu bmw-eurile si cu mertzanele... dar nu acuma... atunci le puteti plimba la intalnire... pe moment... deocamdata trebuie sa discutam depsre intalnire.... vreau ajutorul fiecaruia... sa dea bomba in toata tara... la bunici la parinti... la caine la pisika..... toti toti toti... va rog eu multe... vrem sa fie multiiiii multi multi.... incercam sa se trimita multe stikere 4tuning ca stiu ca sunt probleme cu asa ceva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning