![]() |
Re: scirocco 2 vtm
Quote:
nu contest felul in care arata masina mai ales ca am vazut-o live, insa este bine sa nu ne hazardam in discutii.acum ca masina s-a vandut, noul proprietar va trebuii sa aibe grija de ea la fel cum a avut si tru astra..bafta in continuare |
poate cea mai frumoasa din tara nu o fi dar unicat sigur este:D, dar in bucuresti alta ca asta nu mai este, acum depinde si cu ce ochi te uiti la ea si ce anume sare in ochi si ce nu, fiecare masina este frumoasa in felul ei si are ceva aparte. pana una alta marius sincer ma bucur ca astea au fost singurele bube ale masinii si ca s-a adeverit ce ti-am spus ca nu vei avea mare lucru de facut la ea mai ales dupa cat am bagat in ea:(
|
WBL-87 sa ai grija de fata mea roscata:cry: ...imi calc pe inima si ti zic:"sa o stapanesti sanatos!!!" si sa ai grija de ea...daca nu o sa te caut !!!:lol:
din pacate n am reusit sa o tin in familie...:cry: :cry: :cry: |
Quote:
|
Quote:
dar o sa vdm ce iese:lol: iubesc si corrado...dar scirocco e prima iubire:D |
vai vai iubitoare de masini modificate ce esti :)
Iti dai seama ca multi barbati il invidiaza pe M . :) |
eu vreau softul lui pheerya sa-i fac upgrade sandrei :)) poate asa accepta si ea mai cu drag my wannabe g2
ps : a si aparut invidiosu :)) |
lasa iubire ca iti iei tu ceva frumos si eu ti-l aduc la standarde ca stii ca nu-mi place sa las masinile cum au iesit de pe porti:D
|
vai ce dorita sunt:lol: :lol: :lol:
nu e vorba de nici un "soft"...pur si simplu am asta in sange...imi place si cu greu reusesc sa mi fac loc printre baieti pentru ca se uita ciudat la mine(mai ales cand stiu mai multe ca unii dintre ei) si se pare ca ii deranjeaza... pasiunea pentru masini in general mi a fost cultivata si de marius(tru_astra:-) )....pe langa ce aveam nativ 8) |
la sandra e blocaj pe MINI si atat , in rest nimik , oricum imi pare rau ca n-a ramas in familie scirocco
|
asta este acum, m am resemnat cu greu...si asa am plans dupa el o saptamana(pana a reusit marius sa ia in sfarsit corrado si mi a mai trecut)
acum o sa astept sa mi aiu o masinutza a mea...sa speram ca o sa raman tot in familia vw si o sa o aranjez dupa placul meu;) |
sau dupa placul meu:D
|
Quote:
|
Masina a primit un delcou nou .. capac si lulea ... sa vedeti akum cum trage ... :D :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning