Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   scirocco 2 vtm (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/25788-scirocco-2-vtm.html)

Bizonul 03-03-07 20:47

Re: scirocco 2 vtm

Quote:

Originally Posted by razak (Post 775034)
era de asteptat la cum arata sa ocupe o pozitie pe podium :)

Oricum , daca ar fi existat o categorie pe BEST SCIROCCO n-ar fi avut rival chiar daca veneau toate scirocco-urile din tara :)

nu fii asa de sigur frate.avem scirocco-uri de moare lumea prin tara si ar trebui sa le stii daca mai intrii pe forumul ala...stii tu, ala care incepe cu vw
nu contest felul in care arata masina mai ales ca am vazut-o live, insa este bine sa nu ne hazardam in discutii.acum ca masina s-a vandut, noul proprietar va trebuii sa aibe grija de ea la fel cum a avut si tru astra..bafta in continuare

Mario_Dub 06-03-07 19:46

poate cea mai frumoasa din tara nu o fi dar unicat sigur este:D, dar in bucuresti alta ca asta nu mai este, acum depinde si cu ce ochi te uiti la ea si ce anume sare in ochi si ce nu, fiecare masina este frumoasa in felul ei si are ceva aparte. pana una alta marius sincer ma bucur ca astea au fost singurele bube ale masinii si ca s-a adeverit ce ti-am spus ca nu vei avea mare lucru de facut la ea mai ales dupa cat am bagat in ea:(

pheerya 06-03-07 20:27

WBL-87 sa ai grija de fata mea roscata:cry: ...imi calc pe inima si ti zic:"sa o stapanesti sanatos!!!" si sa ai grija de ea...daca nu o sa te caut !!!:lol:
din pacate n am reusit sa o tin in familie...:cry: :cry: :cry:

CJ-01-WOB 06-03-07 21:09

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 784757)
WBL-87 sa ai grija de fata mea roscata:cry: ...imi calc pe inima si ti zic:"sa o stapanesti sanatos!!!" si sa ai grija de ea...daca nu o sa te caut !!!:lol:
din pacate n am reusit sa o tin in familie...:cry: :cry: :cry:

lasa ca acuma ai ailta sa i porti de grija ;)

pheerya 06-03-07 21:12

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 784848)
lasa ca acuma ai ailta sa i porti de grija ;)

n ai inteles...scirocco trebuia sa fie masina MEA...dar din pacate au iesit niste neintelegeri in familie...:cry: si o sa ma pricopsesc cu cva nou si...stock:???:
dar o sa vdm ce iese:lol:
iubesc si corrado...dar scirocco e prima iubire:D

CJ-01-WOB 06-03-07 21:15

vai vai iubitoare de masini modificate ce esti :)
Iti dai seama ca multi barbati il invidiaza pe M . :)

razak 06-03-07 21:22

eu vreau softul lui pheerya sa-i fac upgrade sandrei :)) poate asa accepta si ea mai cu drag my wannabe g2

ps : a si aparut invidiosu :))

Mario_Dub 06-03-07 21:24

lasa iubire ca iti iei tu ceva frumos si eu ti-l aduc la standarde ca stii ca nu-mi place sa las masinile cum au iesit de pe porti:D

pheerya 06-03-07 21:33

vai ce dorita sunt:lol: :lol: :lol:
nu e vorba de nici un "soft"...pur si simplu am asta in sange...imi place si cu greu reusesc sa mi fac loc printre baieti pentru ca se uita ciudat la mine(mai ales cand stiu mai multe ca unii dintre ei) si se pare ca ii deranjeaza...
pasiunea pentru masini in general mi a fost cultivata si de marius(tru_astra:-) )....pe langa ce aveam nativ 8)

razak 06-03-07 21:36

la sandra e blocaj pe MINI si atat , in rest nimik , oricum imi pare rau ca n-a ramas in familie scirocco

pheerya 06-03-07 21:39

asta este acum, m am resemnat cu greu...si asa am plans dupa el o saptamana(pana a reusit marius sa ia in sfarsit corrado si mi a mai trecut)
acum o sa astept sa mi aiu o masinutza a mea...sa speram ca o sa raman tot in familia vw si o sa o aranjez dupa placul meu;)

Mario_Dub 06-03-07 21:47

sau dupa placul meu:D

bobby_gsi2 06-03-07 22:33

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 784926)
asta este acum, m am resemnat cu greu...si asa am plans dupa el o saptamana(pana a reusit marius sa ia in sfarsit corrado si mi a mai trecut)
acum o sa astept sa mi aiu o masinutza a mea...sa speram ca o sa raman tot in familia vw si o sa o aranjez dupa placul meu;)

tu te-ai resemnat.....dar sunt altii care inca se gandesc la ea :(

WBL-87 06-03-07 22:48

Masina a primit un delcou nou .. capac si lulea ... sa vedeti akum cum trage ... :D :D

CJ-01-WOB 06-03-07 23:42

Quote:

Originally Posted by WBL-87 (Post 785104)
Masina a primit un delcou nou .. capac si lulea ... sa vedeti akum cum trage ... :D :D

sa inteleg ca nu ne dezamagesti si continui proiectul inceput de Marius ?

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning