![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPITIUNI PE E36
recomand cu incredere pe fratele emu....pe parte de electrica este ffff bun.......:lol:
|
salut zi mi daca poti sa de deplasezi tu la domiciliul persoanelor care au nev...80 km de bucuresti in spre pitesti.........
si pretul montaj OBC 18 cu tot cu transp tau......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi mult.cum fac rost de obc si maneta te contactez.;)
|
baiat de milioane e_emu3....si meserias desavarsit...m a servit ca la carte...dimineata la 6...mi a montat obc ul intr o parcare...si functioneaza foarte bine...multumesc mult....recomand cu toata increderea...
|
Quote:
|
salut, am si eu o rugaminte daca poti sa-mi spui sa inteleg daca ar merge ce vreau sa fac .... merge pus panou de clima digitala, la aeroterma normala pe rotite ? as vrea sa raman pe aeroterma ei stock, doar ca vreau panoul de clima digitala ...poti sa imi spui daca merge in vreun fel facuta aceasta modificare ?multumesc.
|
nu merge pus doar panoul,ai nevoie si de aeroterma,aeroterma de climatronic are motoraşe de directionarea aerului pt parbriz,mijloc si picioare,pe cand aia a ta nu are decat pt mijloc,deci nu faci nimic fara aeroterma
|
Quote:
Cu panou digital si aeroterma ptr manuala, baga aer doar pe mijloc? Sau deloc? Mersi |
Quote:
|
up 2 instalatii de climatronic digital pe stoc pt 4 pistoane(1.6;1.8;1.8is)
|
Quote:
|
Recomand si eu cu toata increderea, un om de nota 10, multumesc pentru ceasul din seara aceasta, poate astfel de acum incolo nu am sa mai fiu in intarziere la intanliri :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning