![]() |
Re: Audi A5 - B 555 RUN
Glumesti,nu? :)) de la plecare am avut 2 masini
|
Quote:
|
Lasa ca vede jOi.sa'ti clatesti bine ochii sa vezi
|
Ursul ala chiar merge bine, dar tot cu poti sa compari cu pleacarea unui quatro care dispune si de cuplul unui 3.0 TDI.
Un quatro poate sa sara masini bune in fata |
Eu nu ma duc la linii neaparat sa fac pe toata lumea dar a5ul are acuma 600 NM.si e socu ala la plecare ...
|
superba...
|
Multumesc :)
|
Ai o masina foarte frumoasa, sa ai grija de ea si fara incidente.Spor la noile modificari:D
|
jantele nu au nici o treaba...
un sfat bun ...poate mergeau bine pe BMW dar la quattro nu ai ce cauta cu 10 J spate si 8.5 fata..ai nevoie de 8.5 J si dimensiuni egale!! jante usoare... din cate vad iti doresti un stage 2 dar ca sa pui in valoare acel stage 2 iti trebe niste jante bune si gume pe masura spor la treaba in continuare ai o masina care daca o faci stage 2 iti face 535 din toate pozitiile posibile poate sa fie si resoftat pe Marte |
nu am mai intrat demult pe 4tuning, masina a primit niste jante 18 cu michelin pilot sport, usoare, 8 kg jante goala, si la satu-mare la curse am luat locul 2,or fost doua 535d din care pe unul l-am facut cu 0.1,adica am scos 13.7 cel mai bun timp ... si sunt destul de multumit pentru prima participare si cu un soft cuminte :)
|
Quote:
Quote:
PS : sa fereasca domnu sa dai peste un 335d sau 535d cu lsd pe el , sunt curios atunci cum vor sta lucrurile :D |
in baia mare m-am dat cu un m3 din asta nou.sincer la plecare plecam in fata lui deoarece e 4x4 si manuala dar apoi normal ca se ducea dar sa zic cam 300 de metri cat am apucat sa ii dam de pe loc a avut cam o masina-o masina jumate,dar oricum sunt multumit.am avut si 535d si stiu ce inseamna :) a5-ul lui masimo din baia mare a batut m5-ul e60 la tulcea in urma cu o luna sau cand a fost.are stage2+ pe 3.0 tdi quattro.deocamdata motorul va ramane asa ca vreau sa ma axez putin pe exterior, un kit rs5 cu niste jante de rs5 pe 19 si o culoare mai 'picanta' :) multumesc de sfaturi oricum. si na oricum cu 335d cum spui dus in 440hp ceea ce in tara noastra nu este inca normal ca imi da clasa. nici nu vreau sa ajung cel mai rapid diesel din romania sau alte chestii deoarece eu fac masina pentru mine nu pentru alti. imi fac masina astfel incat sa imi faca placere sa o conduc si sa fiu mandru de ea
|
Superb! Asteptam poze noi :P
|
pfffff ce masina :oops:
|
Cristi fa putina ordine aici :)) bafta cu masinuta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning