![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
ai grija sa iti iei ceva de schimb frate :))))) k daca o sa ai orgasm o sa te uzi :P...(Glumitza :P) bafta si sa o vedem pe strazi :>
|
Quote:
:)))))) ASA IE ! :))))):lol::lol: |
sa va mai povestesc cate ceva...:D
Azi am pus bascula si pe partea dreapta si sta pe 3 roti deocamdata:)))) Am cumparat si bascula pe partea stanga dar o montez maine .... maine PISICA o sa stea in 4 LABE =)))) :tetter: pana pun motoru o sa ma plimb cu CAROSERIA =))))) :rockon::rockon: o sa fac si un filmulet :)))) inca putin si pisica o sa "Zgarie" :D:X |
sa ti bine de caroserie =))) ii pui niste ( hatzuri ) si tragi de ea pe strada =))) bafta frate :X
|
2 tampoane de motor...preferabil dalea OB are cineva pentru prietenul meu Radu ??? =))))))))))))))))
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
INCA PUTIN SI PISICA INVIEEEEEE \m/ o sa fie o pisica cu 8 vieti :)):)):)) deocamdata ma plimb cu caroseria:))))) mai am de pus tampoanele, motoru si radiatoru :peace: |
Filmarea din parcarea Afi Cotroceni !!! asa se explica de ce fosta masina este "dauna" !!!
https://www.youtube.com/watch?v=O_6yv4og7dY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SECUNDA 40 !!! :lol: |
eee...data viitoare cand ii dai matza pe mana sigur o sa ii iasa ca in tokyo drift :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ERAM SIGUR :)))
|
1 Attachment(s)
astazi am reusit sa scap de interioru ala crem ORIBIL DUPA PAREREA MEA ....:peace:
maine pisica O SA MIAUNE :peace::peace: :))) numai dorm noaptea asta...:))):peace::peace::peace: pun poze cu noul interior al masinii:D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning