![]() |
Re: E39 - 520i
Quote:
tu asa le-ai facut? |
eu le-am facut pe o alta masina cu vopsea normala si a tinut 1 an fara sa se ia deloc, dar ca sa fii sigur foloseste vopsea speciala de etrieri, e 15 lei un spray din cate imi aduc aminte
|
Vezi ca se gasesc ceva capace false ( Brembo :shock:) si se lipesc de etrier .
Sunt pe la 150 lei daca iti place asa ceva ... Eu zic sa le vopsesti gri sau negru ! |
sa stii ca ma gandeam si la gri..culoarea masinii sau chiar mai inchis!:D
cum ti se pare? PS:fara capace Brembo!:lol: |
Quote:
ps mid-ul se scoate super simplu doar ca iti trebuie o surubelnita subitere si lunga dar dreapta , tragi de butonul de volum si acolo ai sa vezi un locas bagi surubelnitza rotesti 45% grade catre drepta si tii asa rotit , relativ ar trebui sa iasa miscand usor de el stanga dreapta ! In legatura cu mufa si mie mi sa parut ciudat , dra te asigur ca de la ea e 100% daca stii ceva spaniola iti dau sa citesti mai mult de acceasta problema des int la bmw e39 |
Sunt zeci de discutii pe tema asta si pe forumurile romanesti , bineinteles pe cele dedicate BMW , nu aici ...
Dar de ce vrei sa le vopsesti ? ce au ? eu nu le-am vopsit nicodata la nici o masina :D |
Quote:
|
poi deasta vreau si eu sa le vopsesc.sa iasa in evidenta plus ca le si curat cu ocazia asta.galben nu ii fac..ori rosu,ori gri!
:D PS:ms mult SAX-ule!stii u!;) |
Quote:
daca jantele au spite multe sau rare, etrierul vopsit da foarte bine in mers, eu la golf le aveam verzi, si in mers dadeau genial cu jantele albe, e prin craiova o cladire de sticla treceam de vreo 3 ori pe zi pe acolo numai sa ma uit la ele :)) |
marius : cu placere !
Ionut : eu le vopsesc cand pun franele de pe un 540 i :evil: sa am ce vopsii ... |
Quote:
deci...cred ca raman rosii!rosu pe gri...ar merge spun eu! |
Quote:
Ti-ai laut e39 ca sa ii vopsesti etrieri rosi ? e penibil ! Eu zic sa le faci in cel mai rau caz gri inchis .... negru matt ar fi cel mai ok daca ti neeaaparat sa ii vopsesti . Bafta ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
din ciclul "ce culoare sa fac etrierii?"..
o poza cu etrierii rosii(ca idee asa): pareri? |
eu zic sa-i faci negrii sau grii inschis...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning