Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   Pontiac Firebird (https://forum.4tuning.ro/399-americane/25530-pontiac-firebird.html)

BH-15-RIC 04-02-07 09:21

Re: Pontiac Firebird

;)
Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 727608)
frumoasa masina cum a iesit cu body-kit-ul....am si yo o intrebare .... cat consuma masinutza asta???

Cam 15 litri la suta !!!!;) ;) ;)

xiless 07-02-07 21:55

2 Attachment(s)
abia astept sa ne intalnim la Bucuresti daca ajungeti...

neaparat sa ma anuntati..

ai mailul meu...si am incercat sa postez cateva poze cu a mea..

am f. multe ca a aparut de curand intr-o revista ..:)))...si mi-au facut foarte multe foto foarte reusite...artistice chiar...

BH-15-RIC 08-02-07 17:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 711412)
Masina a mai primit un sistem de esapament Remus! suna superr!;)

Cam asa arata finalele de la REMUS !!!!!!;)

xiless 10-02-07 00:10

am vazut si tobele....:)))cam cand crezi ca o termini..??

Danwerty 10-02-07 04:34

man....din cauza ca e veche mashina, are motor mare shi degeaba(nu poti sa-i faci cine stie ce, pt ca e foarte grea mashina shi i-ar trebui cel putin 200 de cai ca sa se miste decent....)
Parerea mea este ca e FOARTE inceata mashina....(comparabil cu altele)
Spre exemplu a mea, are 140 de cai dar are body din plastic(ushi, fendere, portbagaj, capota etc).1.9L motoru' (nu ma omoara la bezina) shi zboara pe autostrada....
imi pare rau frate...da' e depashit pontiacu' ala

BH-15-RIC 10-02-07 10:17

Quote:

Originally Posted by xiless (Post 741513)
am vazut si tobele....:)))cam cand crezi ca o termini..??

Sper ca pe 1 aprilie sa fie gata si sa ne putem intilni la BUCURESTI !!!!!!;)

BH-15-RIC 10-02-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Danwerty (Post 741676)
man....din cauza ca e veche mashina, are motor mare shi degeaba(nu poti sa-i faci cine stie ce, pt ca e foarte grea mashina shi i-ar trebui cel putin 200 de cai ca sa se miste decent....)
Spre exemplu a mea, are 140 de cai dar are body din plastic(ushi, fendere, portbagaj, capota etc).1.9L motoru' (nu ma omoara la bezina) shi zboara pe autostrada....

In situatia asta inseamna ca nu prea esti pasionat de americane , de motoare americane ,asa ca nu cred ca vorbim de acelasi lucru . Daca zici ca ai un motor de 1,9 L si o fi si tdi caci motor de 1.9 l la PONTIAC nu prea am auzit si te uiti la consum in america atunci e grav asa ca fiecare cu pasiunea lui .Si nu cred ca o viteza de 180 sau 200 km/ora e de neglijat dar ma rog poate la 18 ani ii fi vreun SCHUMACHER si noi nu stim . Dar ma rog cred ca toti cei care au masini americani sint depasiti asa ca lasa-ne si pe noi sa ne plingem soarta !!!!!;)

daniwmk 10-02-07 12:38

Quote:

ce distrus esti
si te simti si bine inconjurat de plastic =))

LAV77 10-02-07 17:55

Quote:

Pontiac firebird depasit? Tu te auzi ce vorbesti?.....si mai zici ca traiesti in america. La varsta ta copile nu realizezi ca modelele adevarate de masini nu au moarte si nu sunt "depasite"....cum sa fii pasionat de masini si sa nu-ti placa un pontiac firebird?....te pomenesti ca si primele modele de camaro sau shelby ti s-or parea tie "depasite"....pfiu... lasa-ne pe noi cu ale noastre si ramai tu cu plasticu' tau....daca mai e si diesel cum zice Dan...numa' bine!!!!!!

BH-15-RIC 10-02-07 20:24

7 Attachment(s)
Astazi in sfirsit am reusit sa scot FIREBIRD-ul de la vopsit si cu asta exteriorul e gata , si cum este o etapa finalizata am sa pun citeva poze !!!!!!!!;)

daniwmk 11-02-07 14:34

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 742685)
Astazi in sfirsit am reusit sa scot FIREBIRD-ul de la vopsit si cu asta exteriorul e gata , si cum este o etapa finalizata am sa pun citeva poze !!!!!!!!;)

a iesit foarte bine
e cel mai frumos firebird de la noi

sebaaa 11-02-07 14:43

imi place
e rau:) .. ce sunt chestiile alea 2 de pe bara fata? alea 2 de la colturi..k mi-au sarit in ochi..

protuning 11-02-07 17:30

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 743650)
imi place
e rau:) .. ce sunt chestiile alea 2 de pe bara fata? alea 2 de la colturi..k mi-au sarit in ochi..

alea sunt semnalizarile,dar cred ca vom mai vedea ce putem face pt el !oricum vositul e mortal mi i-mi place la nebunie !mult succes ric in continuoare!!

protuning 11-02-07 17:38

Quote:

eu in locul tau nu m-as lauda cu SATURNUL ala ca e cam varza,e ca si loganul la noi!!daca as fi in america probabil ar fi ultimul model de masina care l-as lua!eventual un mustang,un camaro,un dodge...nu inteleg de ce tre sa vii tu sa faci pe desteptul,fi sigur ca daca ric ar fi in america pe langa cum arata masina ar avea si vreo 400 hp,tu deocamdata visezi cu saturnul tau ideal cu praguri de m3!!!!!!!!!!nu te supara dar nu e frumos sa-ti bati joc de munca omului nici de face trabant!!!la mai bine!!!

NightClubRacer 11-02-07 20:31

super tare a iesit masina! succes in continuare! ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning