![]() |
Re: bmw 325
Quote:
|
eu prefer sa ma retrag din discutia asta
atat mai am de zis.. esti tu sigur ca nu am eu 18 ani ? aveti grija cu pusti cordit si cu pulica sau dobitoc sau cum mai considerati voi.. am mai zis-o odata cuiva Nu tot ce zboara se mananca asa ca controlati-va eu nu mai postez nimic indiferent de replicile voastre si o tin tot pe a mea ca de la un 2.5 24 de valve "in apele lui" ,2.5-ul tau si-o ia grav. nfs-ul si-o fi luat 3 masini, si aici valabil : "nu tot ce zboara se mananca" daca 2.5-ul de pe nfs era pe moarte nu inseamna ca asa trag toate 2.5-urile 24 de valve ( ..fara intentia de a-l jigni pe actualul proprietar al NFS-ului ) ATAT am avut de zis ..BAFTA in continuare |
Quote:
si cu ce modificari avea avea pe la 200 de cai.dar iti zic eu ca si acum are un motor care trage grav.poate alte 2,5 ca a le lui sunt cazute de tot.asta e tun are 100mii km |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stop stop acum inteleg eu despre ce vb voi aici..o intrebare am:cand , unde , in ce loc , m-a facut pe mine si mi-a dat 3 masini???????ati putea sa-mi spuneti sa dovediti va rogggg chiar va rog....eu nu-mi aduc aminte mi-am luat-o recunosc dar nu 3 masini ....frate eu nu-mi aduc ..imi cer scz ca ii stric topic-ul baiatului dar fara intentie si chiar nu era pe moarte motorul singura lui problema era un grup mai lung ....atat.
|
Salut!Scuze de off-topic!Pe motorul de 2,7 in afara de chiuloasa si injectoare de 2,5 ce mai aveai?
|
Quote:
el a ars de vreo7 ori garnitura de chiluasa din cauza unui radiator da pana sasi dea seama de ce facea asta sa dus dracu motoru ala A SI MAI AVEA MOTORU COMPRIMAT NITEL MAI TAIASE DIN CHIULOASA PARCA SI AVEA O GARNITURA SPECIALA.asta stiu eu in rest..... |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc pt informatii!Si eu am tot 2,7 dar am doar chiuloasa si injectoarele de 2,5!De asta avea compresie!
|
Vreau eu sa ma dau cu ursul asta al vostru. am 2.5 m20 si poate va aduc si un 24valve care are serpi si cip.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning