Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   facem o chindie simbata spre duminica???? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2550-facem-chindie-simbata-duminica.html)

EvLSant0S 16-11-04 18:43

well , daca e frumos , avem noi locul , o sa vb si cu florica sa vad ce parere are el si sa va zica el daca e sa fie .. peace

F_L_R 16-11-04 18:57

Ia zi bre unde e Bodega?

EvLSant0S 16-11-04 20:02

te sun eu un pic mai incolo si-ti spun ...

NSL_Doru 16-11-04 20:22

Florica tu nu ai mah nici un smen pe la vreun local vreo bodega ceva in tot Bucurestiu ala sa ne duci si pe noi ??? alege tu locul....:P

SEBASTIAN 17-11-04 00:31

LEGAL RACING

Pana una alta va recomand OMV Udriste unde se intalnesc foarte multi pasinati.

EvLSant0S 17-11-04 05:57

lol , seby , crezi ca incap toti acolo ? eu sincer nu cred , ar fi ...

: Nsl buc , Nsl craiova , Nsl cta , Insomnia , Afterdark , Ice racing team , Ghost , 4ss , racing team si tot asa..

Bytzu 17-11-04 07:59

pai Santose nu te-ai prins??? la OMV facem foc de tabara, ca-i frig afara :wink: :D :D :D Benzenu' ala sta degeaba acolo? tre sa arda nu?
acuma e de discutat daca in motoarele noastre sau aiurea in tramvai da mere oricum

Mr.Nice 17-11-04 08:53

Fratilor nu cred k e bine sa n intalnim la OMV k o sa fim prea multi si pana stabilim ce si cum e tarziu deja, parerea mea.Florica, gaseste frate tu un loc in care sa mergem, sa se stie dinainte ce si cum k mi se pare aiurea sa decidem acolo, dak nu incapem toti? Nu stiu, faceti ceva....

PEACE
:peace:

EvLSant0S 17-11-04 11:41

unde vreti ? afara sau inauntru .. ?

Eryka 17-11-04 12:15

undeva inauntru!!! e prea ger afara :D

F_L_R 17-11-04 12:19

Credeti ca voi fi in stare sa mai petrec dupa sambata si stiind ce ma asteapta duminica. Am vorbit deja pentru un loc sa vedem ce este disponibil. Un club binenteles.

Eryka 17-11-04 12:28

yuuupiii.... I can dance!!! :dance: :lol:

EvLSant0S 17-11-04 12:55

i can dance BETTER then you :D , cu toate ca esti tare la booty shakin` :D garantez mai mult show decat tine :) , zi ce fac ? :D ma antrenez , facem un battle ? sau... :D (ca pe vremuri)

luca 17-11-04 13:02

Quote:

Credeti ca voi fi in stare sa mai petrec dupa sambata si stiind ce ma asteapta duminica
Pai stam si noi cateva ore, nu? ca doar trebuie sa vorbim cu baietii din alte orase, sa-i facem sa se simta ca acasa.
Gata nu mai beau ca a sarit lumea la mine ca dau exemplu prost ca lider, asa ca o sa beau decat cateva beri. :cry: :cry:
P.S nu sunt alcoolic. :evil:

Eryka 17-11-04 13:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
i can dance BETTER then you :D , cu toate ca esti tare la booty shakin` :D garantez mai mult show decat tine :) , zi ce fac ? :D ma antrenez , facem un battle ? sau... :D (ca pe vremuri)

ca pe vremuri... :lol: poti ca incepi antrenamentul! si eu tre sa ma antrenez... :lol: :mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning