![]() |
Re: o parere ...Touareg
1 Attachment(s)
Quote:
cand vrei california scents poti sa ma suni pe mine :lol: 0746602967 in legatura cu semnul am modificat o poza de pe net sa iti dai seama despre ce vb:) |
Quote:
|
Quote:
|
Re: o parere ...Touareg by Hofele
14 Attachment(s)
scuze de intarziere nu prea am avut timp :d :lol:
|
Foarte frumos proiectul,multi ar ucide sau s-ar sinucide pentru o masina ca asta stock,poate ca sunt printre putinii care cred ca masinile tunate trebuie sa fie modelele vechi,adica mai vechi de 2000,ca multi isi tuneaza rugina de pe ele si apoi ajung la niste monstri,insa stiu sigur ca ceea ce vine sport de nou este calitativ peste ceea ce devine sport prin modificari masive,placerea maxima ar fi cand o masina veche pe care a ramas doar caroseria in rest totul schimbat in ea intrecere la un drag o masina "tunarita" din fabrica,evident mai exista si placerea de a iti face masina pe gustul tau...oricum masina ta e o bijuterie pe care eu nu mi-o pot permite :) .succes !
|
Re: o parere ...Touareg by Hofele and Je Design
Quote:
|
N-ai pentru ce...sal
|
Jur ca deabi astept sa o vad gata .... :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarata BOMBA
Felicitari8) |
Frumos tare iasa!!! congrats!!
|
Quote:
Astazi am conduso prima oara dupa 2 luni de zile aproape ....:)) maine sper sa ajunga jantele . am imbracat mahonul din interior in folie de carbon arata destul de frumos :d voi face si poze:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning