![]() |
Re: Provocari
Quote:
La teorie multi is bravi, practica ne cam omoara ! Deci BAD-GUY, din cate vad domnu' ilie te-a cam provocat. Ce te faci acu ?! :D |
Quote:
Tre sa-i faca "AIA" si "AIA" si "AIA" la masina, si dupaia esti nebun ? Doar masinile is foarte apropiate la cai intre ele .. de ce sa zica ca o pierdut dupaia de la "AIA" .. DACA INTELEGETI :)) |
Da da corect .. Am eu un asiprator de inchiriat, poate ar merge pe post de compresor :lol:
Gata, trebuie sa ne abtinem mutzule sa-si rezolve ei provocarea, sa nu facem presiuni asupra vreunuia ;) |
Quote:
|
Se zice ca cu cat esti mai in varsta cu atata esti mai intzelept,nu am avut niciodata nevoie de spectatori,ce am facut am facut pt. mine,ca sa ma "dau" cu Ilie ca sa zic asa imi asum niste riscuri dar dupa parerea mea trebuie sa fie niste riscuri calculate cat de cat ca altfel ajung prin santzuri sau chiar mai rau(doamne fereste),deci atata timp cat mai am de lucru la masina mai ales pe partea de franare si directzie nu ma dau,oricum numai ce a venit caldura pana la toamna mai este mult si bine...
|
Ce mai vrei sa iti faci la masina ? Totusi e Dacia Logan (87 CP) vs. MG ZR160 (160 CP), aproape dublu.
Sa intelegem ca e mai bun Logan-ul ca MG-ul tau ?! |
Quote:
|
Ba ma bucur sa vad ca in sfarsit dupa atatea luni de zile ati nimerit topicul potrivit pt "provocari" :D
|
Quote:
|
pot sa ma inscriu si eu in cursa???
ahhhhhhh am uitat nu mai am permis........ da no poate pana in toamna o sa il am...... oricand eu as face treaba asta cu mg-ul :d ori cu suzi ori cu barca aia verde............ |
Quote:
Care barca .. ? |
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca se refera la Chevroletu' Lacetti |
Quote:
|
Quote:
De ce nu-l provoci pe ala cu M3'u sa vezi ce o sa zica...sau de ce nu l-as provoca eu pe el,pentru ca nu e nici o provocare... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning