![]() |
Re: care este cea mai tare masina condusa de tine ?
sa ma bag si eu in seama :) ... un Renault VELSATIS V6 254 caluti ... zici ca era troilebuz...confort de nota 10 + :D
|
M5 din '91.Mi s-a parut bestiala masina.
|
salut!
io am condus o masina nu foarte puternica dar destul de puternica fata de multe masini. O Alfa Romeo 156,din 1998, cu un motor de 2 L,benzina, cu vreo 150 cp.iam dat maxim 200 km/h. |
un m5 .. din 99 ...
un subaru impreza de vre-o 500 de cai .. un grand cheroke 2005 un clk .. si cam atat pana acum |
Pai acum cateva zile un Audi tt,modelul nou, de 250 de cai,dar cea mai tare(pana acum) a fost un Porsche Carrera S 2006 de vreo 365 de cai(aprox),cu care am atins 220 pe Kisseleff...
|
pai ultimele noutati pe care le am condus eu a fost un bmw serie 7 foarte tare si mercedes ml350 si mai tare
|
neaparat..condus ...eu mam plimbat cu un porche 911 :) in germania la preteni de familie ....las ca ajung acum cand am carnet io la ei ....poate ....mil da o tura pana in romania ...si inapoi :P
|
1 Attachment(s)
Un Nissan 300ZX Twin Turbo Targa 268CP, dar doar 10 km. Ce sa spun??? Mai bine tac am ramas fara cuvinte.
|
de condus...inafara de o Dacia si de un Fiat Tipo nimic..ca nu am carnet...si nici 18 ani..dar m-am plimbat cu un BMW M3 si un Mercedes Kompresor
|
Am Condus Un Avion Cu Pedale
|
Quote:
|
un camion Carpati V8 din cadrul armatei
|
KAMAZ hai si KRAZ
|
E la domeniu asta unii o sa zica ca nu prea am cu ce sa ma laud da yo zic cu mandrie VOLVO 850 2.5 :-P
|
Virtual: Dracu mai stie care a fost cea mai tare:P, crek BMW Sauber F1 In Live for Speed.
Realitate: Cum ink nu am 18 ani am condus masini slabe pe drumuri neamenajte: Oltcit, Dacia 1310, 1307, si cireasa de pe tort cu puterea cea mai mare: Renault Master. Pe drum pubilc am condus dacia solenza cu sc de soferi. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning