![]() |
Re: VW Golf I - Proprietari
arata grozav golful tau -chiar arata foarte bine caroseria-din ce an este?
|
este din 1981!
|
5 Attachment(s)
Golf Mk1 1,6 diesel
Prima mea mashinutza... Iubirea mea pentru 2 ani. Motor - 1,6d '81 Caroserie - '79 Modificari: Jante aliaj, capota pictata, stickere flacari, vopsea galbena pe detalii, boxe pioneer 150W, woofer 280W statie 100 W, Huse Galbene, volan sport (in poze nu-i pentru ca se stricase claxonu pe el) Attachment 739438Attachment 739439Attachment 739440 Attachment 739441Attachment 739442 |
scuze ...arata oribil
|
Mersi, apreciez sinceritatea. Eh, minte de copil, aveam 17 ani cand l-am primit de la ai mei si am inceput sa-l fac "papagal". Nici mie nu-mi mai place acum. Oricum a ramas un vis de-al meu sa-mi restaurez un Golf Mk1 - Classic :-)
Bafta tuturor proprietarilor de Golf 1: Exceptionale masini! |
Eu am un Golf 1 din 1982 motor 1.6 GTD la 290.000 KM. Care imi poate spune daca bordul de Golf 2 se potriveste la mine. Momentan am bord de Golf Cabrio. ms
|
Quote:
intradevar alte vremuri erau mai demult Quote:
de ce nu e bine cu bordul de cabrio? |
Quote:
|
cauta in dezmembrari un bord de golf 1 calumea cu cel de 2 o sa te chinuiesti mult.
|
5 Attachment(s)
salut uitati si golfu meu:P...in curand nu o sa mai arate asa pentru ca i-am achizitionat bari G1,masca si fauri G1,amortizoare haion, un bord nou, si mai multe chestioare....
+ am o planetara de vanzare cea lunga de dreapta.. PS: nu va luati de mine asa am cumparato...:P urmeaza si pozele cu viitoarele schimbari |
4 Attachment(s)
Golfuletzu meu(in curs de restaurare)...
Attachment 764760 Attachment 764761 Attachment 764762 Attachment 764763 |
Quote:
cum merge montatul motorului ? demult n0am vazut unul galben :) |
mi-e un pic greu cu electrica... si partea cu evacuarea mi-a creat anumite probleme(serpisorii), dar sa vad cum fac sa-mi comand niste serpisori. Numai ca nu prea imi vine sa dau 500 eur cat mi-au cerut unii...
|
am si eu un g1. 1978 verzui 1.1
incerc sa il aduc pe calea cea buna dar momentan am nevoie de cineva care sa imi sudeze si mie lonjeronul....siti pe cineva? |
unde gasesc si eu niste bari mai late pt golf 1
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning