![]() |
Re: Cielo B 61 WUG
Vrem poze cu jantele :oops:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi miam achizitionat putin basss... urmeaza sa imi iau amplificator. :D
|
N-ai vrut sa-l iei pe al meu ... :D.
Bai dar jantele ?Noi pe alea le asteptam, sa vedem finalul. |
2 Attachment(s)
Quote:
Plus ca azi miam luat si amplificator pioneer :lol: |
Au iesit bine man ;), felicitari.Acuma...cu ea pe burta :D.
|
Pai...ce et ziceai tu ca ai la jante? :) Nu cred ca scapi fara evazari in caz ca o lasi jos. doar sa mergi pe arcuri un picut mai inalte pe spate si amortizoare piatra. Oricum, dau bine jantele facute asa!
|
Quote:
Quote:
|
Nu e chestia de 7j, dar par iesite (si stiu cum erau si la mine in fatza)... si mi-e sa nu atinga prin spate daca tragi un -6... Asa arata super, e unul dintre modele care imi plac la nebunie, mai ales cu buza polishata :oops: Dar fara suspensie piata pe spate nu cred ca scapi. Cu susp originala la gropi, cand se lasa de spate, cred ca o sa cam harjai...
Cielo il vad zi de zi, dar pe mana altora :) Sper sa aibe grija de el cum am avut si eu. (de fapt mai bine decat am avut eu) |
Quote:
am mai facut eu acolo ceva sub aripa sa nu mai atinga rau dar cu 2 oameni pe spate la hopuri mari mai harjaie... oricum ma gandesc la ceva sa imi coboare vre`o 4 cm :???: pentru ca umblu mai mult cu masina si nu vreau nici sa imi rupa spatele nu stiu ce sa zic... |
Cauta ceva de GSI pe spate, eu am fost foarte multumit de arcurile alea... Iar pe fata ia un -4 fk-uri ceva si asta e. Nu iti rupe nici spatele (chiar asa tare :P) si arata si binisor. Iar amortizoare, ia pe spate niste ta-technix, iar pe fata poti sa le faci custom (daca nu vrei tot asa piatra), dar tot tari, sa nu umbli cu unele f tari si altele moi ca dai cu ea de pamant :) Eu zic ca are et ceva in jur de 20, cam asa pare la ochi, sper sa nu chiar asa obosit si sa zic prostii.
PS: poze de la o liniuta cu noul bolid (vs ing3r) |
haha jantele mele :(( bravo au iesit super :)
|
Bai esti nebun! Sunt chiar borbeturi, acuma vad. Eu ieri le-am dat pe ale mele... m-a cam durut sufletul sa le dau, dar stiu ca au ajuns la un prieten si vecin cu mine si stiu macar ca o sa aiba grija de ele. La banii care le-am dat...am facut o donatie mai degraba.
|
Quote:
Quote:
azi am montat si subwooferul care mia cam scos plamanii din mine :lol: sunt foarte multumit de el. recomand JBL! |
1 Attachment(s)
o poza cu magaoaia ai amplificatorul instalate :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning