Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo B 61 WUG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/252669-cielo-61-wug.html)

alex.jdm 03-05-11 20:42

Re: Cielo B 61 WUG

Vrem poze cu jantele :oops:

casp3r75 03-05-11 23:11

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4300456)
Vrem poze cu jantele :oops:

o sa pun mai pe la sfarsitul saptamanii ca abia duminica am gasit in autovit smirghel p2000 si nu am apucat sa le dau :D

casp3r75 06-05-11 20:18

1 Attachment(s)
azi miam achizitionat putin basss... urmeaza sa imi iau amplificator. :D

alex.jdm 06-05-11 22:47

N-ai vrut sa-l iei pe al meu ... :D.

Bai dar jantele ?Noi pe alea le asteptam, sa vedem finalul.

casp3r75 08-05-11 15:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4308266)
N-ai vrut sa-l iei pe al meu ... :D.

Bai dar jantele ?Noi pe alea le asteptam, sa vedem finalul.

gata gata :D hmmm jantele au iesit cat de cat.... au mai ramas mici pete... deja sunt satul la cat am frecat la ele... urmeaza o pasta abraziva si un lac peste ele candva in viitor si gata... mam saturat :lol: in poze se vad umpic nasol ca au apa pe ele, oricum se vad mai bine in realitate :-P
Plus ca azi miam luat si amplificator pioneer :lol:

alex.jdm 08-05-11 15:47

Au iesit bine man ;), felicitari.Acuma...cu ea pe burta :D.

banzay 08-05-11 19:05

Pai...ce et ziceai tu ca ai la jante? :) Nu cred ca scapi fara evazari in caz ca o lasi jos. doar sa mergi pe arcuri un picut mai inalte pe spate si amortizoare piatra. Oricum, dau bine jantele facute asa!

casp3r75 08-05-11 19:41

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4311759)
Au iesit bine man ;), felicitari.Acuma...cu ea pe burta :D.

ms:D curand, curand :-P

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4312168)
Pai...ce et ziceai tu ca ai la jante? :) Nu cred ca scapi fara evazari in caz ca o lasi jos. doar sa mergi pe arcuri un picut mai inalte pe spate si amortizoare piatra. Oricum, dau bine jantele facute asa!

pai sunt 7j :lol: daca e nevoie o sa facem si evazari... tu ce ai facut cu cielo pana la urma:?:

banzay 08-05-11 19:46

Nu e chestia de 7j, dar par iesite (si stiu cum erau si la mine in fatza)... si mi-e sa nu atinga prin spate daca tragi un -6... Asa arata super, e unul dintre modele care imi plac la nebunie, mai ales cu buza polishata :oops: Dar fara suspensie piata pe spate nu cred ca scapi. Cu susp originala la gropi, cand se lasa de spate, cred ca o sa cam harjai...

Cielo il vad zi de zi, dar pe mana altora :) Sper sa aibe grija de el cum am avut si eu. (de fapt mai bine decat am avut eu)

casp3r75 08-05-11 19:56

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4312255)
Nu e chestia de 7j, dar par iesite (si stiu cum erau si la mine in fatza)... si mi-e sa nu atinga prin spate daca tragi un -6... Asa arata super, e unul dintre modele care imi plac la nebunie, mai ales cu buza polishata :oops: Dar fara suspensie piata pe spate nu cred ca scapi. Cu susp originala la gropi, cand se lasa de spate, cred ca o sa cam harjai...

aaa scuze nu citisem cum trebuie, intelesesem ce j sunt :lol: et nu mai stiu :-? ma uit maine.
am mai facut eu acolo ceva sub aripa sa nu mai atinga rau dar cu 2 oameni pe spate la hopuri mari mai harjaie... oricum ma gandesc la ceva sa imi coboare vre`o 4 cm :???: pentru ca umblu mai mult cu masina si nu vreau nici sa imi rupa spatele nu stiu ce sa zic...

banzay 08-05-11 20:03

Cauta ceva de GSI pe spate, eu am fost foarte multumit de arcurile alea... Iar pe fata ia un -4 fk-uri ceva si asta e. Nu iti rupe nici spatele (chiar asa tare :P) si arata si binisor. Iar amortizoare, ia pe spate niste ta-technix, iar pe fata poti sa le faci custom (daca nu vrei tot asa piatra), dar tot tari, sa nu umbli cu unele f tari si altele moi ca dai cu ea de pamant :) Eu zic ca are et ceva in jur de 20, cam asa pare la ochi, sper sa nu chiar asa obosit si sa zic prostii.

PS: poze de la o liniuta cu noul bolid (vs ing3r)

chyryCRY 09-05-11 10:53

haha jantele mele :(( bravo au iesit super :)

banzay 09-05-11 12:43

Bai esti nebun! Sunt chiar borbeturi, acuma vad. Eu ieri le-am dat pe ale mele... m-a cam durut sufletul sa le dau, dar stiu ca au ajuns la un prieten si vecin cu mine si stiu macar ca o sa aiba grija de ele. La banii care le-am dat...am facut o donatie mai degraba.

casp3r75 09-05-11 21:02

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4313593)
haha jantele mele :(( bravo au iesit super :)

ms fratie :D dc nu tragi si tu un polis la buzlele alea? ca merg.

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4313841)
Bai esti nebun! Sunt chiar borbeturi, acuma vad. Eu ieri le-am dat pe ale mele... m-a cam durut sufletul sa le dau, dar stiu ca au ajuns la un prieten si vecin cu mine si stiu macar ca o sa aiba grija de ele. La banii care le-am dat...am facut o donatie mai degraba.

:lol: da sunt borbeturi :-P oricum sunt super bune, cand le`am luat de la chiri una era indoita si am indreptato iar cand a incalzito nu a durat 1 minut si se raceau.

azi am montat si subwooferul care mia cam scos plamanii din mine :lol: sunt foarte multumit de el. recomand JBL!

casp3r75 10-05-11 18:03

1 Attachment(s)
o poza cu magaoaia ai amplificatorul instalate :oops:

All times are GMT +2. The time now is 00:09.

- Copyright 2026 4Tuning