![]() |
8 Attachment(s)
Bun, pai asa nu mai terminam niciodata... Eu iti pun acolo motoare de mii de cai si tu pui din astea nichelate si pana lu' Hector...
Ce-i de facut ???? Hai sa deschidem alt capitol. Ce zici ???? ps: ti-am zis, la muzica m-ai lucrat... Dar atat. |
5 Attachment(s)
Vezi ca le-ai cam repetat dar se intelege ca nici eu nu mai stiu ce am pus.
Bine hai alt capitol. Hai cu tuning exterior acum sa delectam lumea. |
9 Attachment(s)
Bah, eu am impresia ca avem aceleasi poze, dar unghiuri diferite !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sa mor daca mai stiu ce-am pus si ce nu... :lol: |
1 Attachment(s)
:shock: bine asa hondare....hai ca ai obt. si votul meu :P
|
1 Attachment(s)
Adica de asta ziceam Luca... Prima poza a ta din ultimul post... :lol:
|
7 Attachment(s)
Sa stiti ca hondaru si-a bagat .... in masinile mele pe privat si mi lea stricat, lasa hondare ca te prind eu cand vin la tine sa vedem cati caluti am (sau magari ca diesel-urile astea cu magari cred ca merg) :lol: :lol:
Poze pun mai greu ca trebuie sa caut prin toate alea pe care le am, si merge si netu ca un c...t. Deci m-ai suparat. Hai sa te vad la tuning exterior. |
9 Attachment(s)
Mah tu esti de caterinca... :lol: :lol: :lol: Pe bune...
|
9 Attachment(s)
Ma faci sa rad. :lol: :lol:
|
dea furmos
|
Super masini ....
Baieti lasati-o mai usor .... sunteti tari amandoi ... Ar trebui s ava intreceti la tuning facut pe calculator ... ca asa poze vad ca aveti destule .... Faceti cum vreti voi ... :wink: :!: |
9 Attachment(s)
Alo, alo, nenea... Alea-s masini sau fiare ???? :lol: :lol: :lol:
|
lol, am cam 50% din pozele din topic-ul asta! :P
|
A mai zis cineva (nu mai shtiu cine ) da mai zic si eu faceti concurs cu fotografii facute de voi !!!
|
EU SUNT DE ACCORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Hai sa incep eu... Dar Coobra v-a avertizat... :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning