![]() |
Re: bmw 328i
in spania se referea probabil.
|
4 Attachment(s)
Si daca tot nu va placea bara de fatza ,,,am o veste ,,buna,,...nu o mai am...mi-au furat-o:evil: :shock: :lol:
|
Cum frate sa furi bara ?! OMG
|
eu zic ca ai lovit masina si daia nu mai ai bara
|
ce o sa faci o sa ii pui aia de serie sau nu o mai ai ca ai lovit masina cu bara veche?
|
dice nu ii pui folie , vb cu vitor varau tau sa tio puna ca se stie el la asa ceva
|
* victor scuze am gresit
|
salut..frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si incearca sa asculti ce zic baietii ca nu vor decat sa te ajute cu acel kit M dar alegerea ramane numai a ta..!si apropo de furat.am fost si eu anul trecut in madrid si tin sa va anunt ca nu e ceva anormal ce a patit el (daca a patit si nu a busit`o)pt ca drogatii fura tot ce se poate si nu te miri daca cineva iti umbla la masina cu tine in ea..bafta!
|
sall .frumoasa masina ...si sa stii ca ar da mai grav cu un kitt de m ...dar cum iti place ....pare rau ca ti-a furat bara ....;)
ps...sa stii ca bara aia merge pusa pe orice masina ...chiar si pe trabant ...nu aceea original nin plastic . da una din fibra copiata ..merge modificata ;)... hai bafta cu masina e super ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne cunoastem sunt filul lui ghita sti tu neam intalnit in carrefour o data la bar :D
|
nu sunt un mare fan a-l acestui tip de masina(urs pan' la moarte)
dar trebuie sa recunsc ca asta imi place doar pt ca este "simpla" si arata forte bine(nu trebuia pus spoilerul-fata) eu unul dupa gusturile mele poate puneam un alt model de janta,o mai "impamantam"(garda-sol cat mai joasa-mai ales ca locuiesti in Spania) si ii puneam stopuri de M ,originale alb/rosu |
ce viteza maxima ai pe treapta 1'a si a 2'a ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning