Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/251613-e36-bmw-e36-pisica-buton.html)

radu_bmwe36 10-04-11 19:47

Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !

Quote:

Originally Posted by odorog (Post 4243554)
nu am spus ca e barca la modul ca e inalta;).poate pentru tine asta inseamna.pentru mine barca=cu o masina care la denivelari face ca o barca...adica e suspensia moale.asa mi s-a parut.daca gresesc,scuze.si faruri ma refeream ca iti mergea decat unul.nici ale mele nu bat prea mult,probabil ca asa sunt astea fara lupa,nu stiu.spor la schimbat piese si ce iti mai doresti la ea!

nu frate, nu e BARCA:))) e chiar topaitoare, sar ca un cangur in ea:))):))) mai am de pus bandouri si pompa servo ca sa fie asa in felu ei pe urma niste jante.. ca sa fie treaba, treaba:peace::peace::peace: IUBESC MASINA ASTA mai ales modu in care pleaca pe lat =))):X:X:X:X:peace::peace::peace::peace::peace:

ozn_yakuza 10-04-11 20:22

cred ca am si pompa de servo daca te interes.

Marian_nebunu 13-04-11 07:56

TE ROG POVESTESTE ASEARA !!!!!

FAZA CU ALA DIN TAXI :lol: :lol: :lol: !!!

radu_bmwe36 13-04-11 07:59

pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))

LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina....

ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles:

radu_bmwe36 13-04-11 08:05

dupa care imi zice ala =))) MAMA CE BEMVEU FRUMOS AI=))))

Marian_nebunu 13-04-11 08:18

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4250787)
pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))

LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina....

ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles:

Nu nu fumam,noi tragem prafuri :lol: :lol: :lol: !!!!

CE BEMVEU TARE AI MA :lol: :lol: :lol:

vezi cumetre ca o arzi cu Loganu :lol: =))))))))))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=HvABViame6E :lol: :lol: !!! fara petale :lol:

Alex4u 14-04-11 21:49

Ba sunteti nebuni ma ..caterinca maxima:lol::lol:

VladM 17-04-11 09:58

Sa nu stranutati ca faceti praf :))

radu_bmwe36 18-04-11 05:49

cu strangere de inima si cu durere in suflet va anunt ca aseara mi-a facut fratimiu masina dauna totala....:(

e infundata pana in lonjeron...

eu nu pot sa-mi explic cum un om poate da o masina dauna totala in parcare la afi palace...

CUMPAR CAROSERIE BMW E36 coupe, poa' sa fie si cheala, imi iau tot dupa asta...........

TO BE CONTINUED!!!!

Wilgax 18-04-11 09:15

Re: E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" !

Da cum s-a intamplat?Ceva poze?:sad::sad:

ozn_yakuza 18-04-11 11:01

avem caroseria asa cum o vrei tu.vb noi.

radu_bmwe36 18-04-11 12:18

ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf

o sa pun poze mai pe seara cu ea

Wilgax 18-04-11 12:19

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4265427)
ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf

o sa pun poze mai pe seara cu ea

:cry::cry::cry::sad::cry:

radu_bmwe36 18-04-11 12:37

o sa incerc sa vad ce se poate face din ea mi-a zis marian ca ma duce la traian....imi vine sa plnag cand o vad..cat imi doream eu un bmw si acum dupa doar 3 saptamni mi-l loveste un inconstient....

B-01-PYF 18-04-11 17:48

mama e groasa .... :shock:

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning