![]() |
Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !
Quote:
|
cred ca am si pompa de servo daca te interes.
|
TE ROG POVESTESTE ASEARA !!!!!
FAZA CU ALA DIN TAXI :lol: :lol: :lol: !!! |
pana sa mai pun ceva nou pe masina :))) sa va povestesc 2 din intamplari =)))
LUMEA ARE CE ARE CU STICKERU " IN ACEASTA MASINA AU STAT GAINILE LUI JAKAL" =)))))):)))))))):rockon::rockon::rockon: ajung la semafor la brancoveanu si langa mine 3 pizde cu un fiat :)) ma uit in stanga la una din ele si ii citesc pe buze " in aceasta masina au stat gainile lui jakalu " =))) si ma pune sa las geamu jos si ma intreaba cine e jakalu...ii explic fetei cine e=)) si ma intreaba daca avea si oua =)) i-am zis ca mai sunt vro 2 prin masina.... ieri seara ies cu marian prin oras =))))) si la semafor la afi palace 3 taranusi cu un logan:)) ma pun sa las geamu jos=))) si ma intreaba ce bagam..... ca cica ne-ar fi luat dupa fete=)) la care nebunu le zice " NOI NU BAGAM ...NOI TRAGEM PE NAS"=))))))) maximmmm=)))):pistoles: |
dupa care imi zice ala =))) MAMA CE BEMVEU FRUMOS AI=))))
|
Quote:
CE BEMVEU TARE AI MA :lol: :lol: :lol: vezi cumetre ca o arzi cu Loganu :lol: =)))))))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=HvABViame6E :lol: :lol: !!! fara petale :lol: |
Ba sunteti nebuni ma ..caterinca maxima:lol::lol:
|
Sa nu stranutati ca faceti praf :))
|
cu strangere de inima si cu durere in suflet va anunt ca aseara mi-a facut fratimiu masina dauna totala....:(
e infundata pana in lonjeron... eu nu pot sa-mi explic cum un om poate da o masina dauna totala in parcare la afi palace... CUMPAR CAROSERIE BMW E36 coupe, poa' sa fie si cheala, imi iau tot dupa asta........... TO BE CONTINUED!!!! |
Re: E36 - Bmw e36 pisica cu "Buton" !
Da cum s-a intamplat?Ceva poze?:sad::sad:
|
avem caroseria asa cum o vrei tu.vb noi.
|
ba fratele meu nici el nu stie.... dar masina e praf
o sa pun poze mai pe seara cu ea |
Quote:
:cry::cry::cry::sad::cry: |
o sa incerc sa vad ce se poate face din ea mi-a zis marian ca ma duce la traian....imi vine sa plnag cand o vad..cat imi doream eu un bmw si acum dupa doar 3 saptamni mi-l loveste un inconstient....
|
mama e groasa .... :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning