Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - AR 09 RNX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/251344-e36-09-rnx.html)

Manu_88 06-05-11 19:25

Re: E36 - AR 09 RNX

Andrey...ai vreo 4 pagini de ironie si tu spui "multumesc mult"??

nu e treaba mea cum iti faci tu masina...dar ai puso pe 4tuning si asta imi da dreptul sa spun ce cred eu cand vad masina...totusi nu imi da dreptul sa te iau peste picior sau sa jignesc...
mie personal nu imi place cum arata dar daca tie iti place asta conteaza...

totusi iti recomand cu incredere sa "rasfoiesti" putin forumul si sa te uiti si la alte e36 cum is facute si ai sa vezi ca majoritatea sunt facute cu bun gust.

Andrey_RNX 06-05-11 19:26

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4307811)
nu neaparat m paket.....putea fi mult mai bine si altceva....dar kitu asta mie nu imi place....daca tie iti place aia e tot ce conteaza
BAFTA CU MASINA!

din pacate nu pot sa pun 2 sau 3 body kituri pe ea sa fie toata lumea multumita ,cred ca ma intelegi ce vreau sa spun.ms

Quote:

Originally Posted by Manu_88 (Post 4307814)
Andrey...ai vreo 4 pagini de ironie si tu spui "multumesc mult"??

nu e treaba mea cum iti faci tu masina...dar ai puso pe 4tuning si asta imi da dreptul sa spun ce cred eu cand vad masina...totusi nu imi da dreptul sa te iau peste picior sau sa jignesc...
mie personal nu imi place cum arata dar daca tie iti place asta conteaza...

totusi iti recomand cu incredere sa "rasfoiesti" putin forumul si sa te uiti si la alte e36 cum is facute si ai sa vezi ca majoritatea sunt facute cu bun gust.

important este sa imi placa mie si le multumesc pt pareri, daca cineva este nesimtit problema lui eu nu vreau sa ma cert,am vrut doar sa przint masina si sa aud niste pareri de la fanii de bmw-uri dar aici pe 4tuning numa de m-packet se stie

bogdan.t 06-05-11 19:37

sincer pe genul asta de masina NU merge ce i-ai pus tu, nu e genul de masina "race", poate de era o japoneza era altceva, dar pe asta nu :( mai ales ca e berlina... tu stii si cum ai zis si tu, sunt banii tai, faci ce vrei cu ei... pacat

bogdan.t 06-05-11 19:40

apropo, ce motor ai pe ea de vrei sa scoti 350 cp ?

Marian_nebunu 06-05-11 19:43

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4307856)
apropo, ce motor ai pe ea de vrei sa scoti 350 cp ?

Dragule Bogdan daca te uiti atent la poze vei vedea tamburi pe spate...vopsiti cu rosu !!!

deci 100% masina are motor de 1.6 !

100 d cai.. soft 50 de cai + cip la soft 65 de cai + turbina electrica 150 de cai !!!

cam aia ie caii putere !! 350 cu aproximatie !!!

CE NU ITI ESTE CLAR ??? !!! ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SAX1987 06-05-11 19:50

Daca mai adauga stikerul cu Nike ii mai da 15 cai ...

Bani aruncati degeaba pe masina asta ...

Mai bine iti luai alta marca daca vroiai sa faci "tuning " de genu !

RIcKO 06-05-11 21:26

350 de cai , nui rau daca te joci NFS , ,,,,oricum frumos tare kitul ....daca te joci NFS , daca te rog mult , poti sa ne dai o cifra ? cati bani ai bagat in masina pana acuma , dar te rog mult fi sincer

Maniak22 07-05-11 02:32

Dau bine tamburii rosii pe spate cu jantele de M6 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Felicitari

Marian_nebunu 07-05-11 14:17

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4308582)
Dau bine tamburii rosii pe spate cu jantele de M6 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Felicitari

chiar ca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e FASHION :lol: !

HoricutzWSR 07-05-11 14:26

cat as rade sa vina omu cu un 2.5 turbo si sa va inchida gurile la toti :)) stiti vorba aia...cainele moare de drum lung...

Ms-02-TPI 07-05-11 16:33

nu stiu unde vede toata lumea tamburii de pe spate. se vede clar ca sunt etrieri cu capace brembo false:)) , nu e urata culoarea si nu e irecuperabila masina, am vazut o pisica cu capota la fel dar fara aerisiri si guri doar prelungita si arata bine. omu a vrut ceva diferit, a iesit ceva exagerat asta e nu putem fiecare sa mergem pe acelasi stil, personal nu-mi place da gusturile nu se discuta !!!

Maniak22 07-05-11 21:49

Vrem poze si de la interior !!!! sper ca ai facut modificari si acolo :lol::lol:

fitzze 17-08-11 17:06

frumoasa masina bafta in continuare tot ce nu imi place la masina tragei o bara M/// pe spate si niste evacuari borla :P

robert_zed2112 17-08-11 19:26

masina arata ok din fatza.... fa ceva cu bara de spate...

maxmartinez 17-08-11 19:40

2 Attachment(s)
haidi bah nu mai fiti rai cu omu'...sunt banii lui, ideile lui, rusinea lui, nu?! :))

acum lasand gluma la o parte....daca te-ai fi uitat pe forum pe topicl cu "asa nu" gen, atunci ai fi stiut in ce directie sa nu mergi...sau poate chiar de acolo te-ai inspirat....dar nu i timpul pierdut. fi atent:

bara fata, spate si praguri....NU! daca vrei ceva frumos/fibra si nu M CUM ARE TOATA LUMEA, fa-ti o bara fata M technic 2 e46 gen, praguri drepte (fara plase, colturi etc) si o bara spate tot M technic 2 e46 gen. iti garantez ca le inchizi gura la toti.

Bad boy-ul mai bine il faci ca la carte....narile sudate cu tot cu capota si pleoape, arata muuuuuuuuuuuuuult mai bine.

astupa/taie/scapa de prizele alea de aer....NUUUUUUUUUUUUuu e ce trebuie, mai bine faceai un power dome simplu ca la M3 e46 sau e92...ala mai mergea.

pe portbagaj poti face un eleron CSL look ptr e36 (daca tot iti place fibra), da bine bine.

finala schimb-o cu una cu 2 iesiri (nu e honda).

si in rest nu mai pune botu la ce zice lumea, dar in schimb uita-te (nu pe forum aici) pe forum-uri de afara (bmwsyndikat.de bimmerforums.com etc) si vezi cum se face treaba SI FARA PACHET M.

BAFTA

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning