![]() |
Re: Doors : Gullwing / Lamborghini Style / Suicide / Normal
Honda aia e bestiala. Nu am vazut niciodata asa ceva. Parca se desface in bucati toata masina. Un adevarat puzzle honda aia.
|
suicide doors merg in general pe o masina de epoca (preferabil de provenienta amercana cas fie MARE)numai la usile din spate,sa se deschida ca la Rolls Royce :D
|
apropo de linkul lui turbojack- must see
https://www.youtube.com/watch?v=rGkdNsSp4vg |
Dupa cum reies si rezultatele din poll, lambo doors rule :D
|
Gullwing Doors sunt rare la noi si prin alte parti din motive tehnice si financiare. Pentru a monta asa ceva e nevoie de o traversa solida in mijlocul acoperisului care sa le sustina, si asta insemana modificari mari la structura masinii si costuri mari.
Lambo Doors sunt cele mai ieftine si se moteaza cel mai usor, in plus se pot deschide si normal, dar daca nu a fost facuta caroseria pentru asa ceva nu fac mare branza, e greu de intrat si iesit in masina cu ele montate si pe o masina cu 4 usi sunt kitsch Suicide Doors erau foarte utilizate in anii '30 si '40, pe pagina precedenta e o poza cu un Talbot-Lago T-26 verde care avea asa ceva din fabrica. Ofera cel mai usor mod de a intra si iesi din masina dar sunt periculoase in caz de accident, motiv pentru care au fost abandonate ~Nautilus |
io cred ca cele mai cunoscute stiluri de deschidere pt masinile tunate sant lambo doors shi suicide doors. asha am vazut ;)
dar cum oricare sistem costa bani(shi nu putini) daca ai o masina klumea ii sta bine shi cu mormal doors |
definetly lambo...stilu asta se potriveste la majoritatea masinilor (cu 2 usi)...si ar mai fi si butterfly doors care is kiar mai faine dekt lambo (parerea mea)...in rest...inchipuiti-va o pisicutza cu gullwing sau un calibra cu suicide...nu se potriveste...pur si simplu
aaaa si am uitat....mai este un sistem de deschidere a usilor...un fel de combinatzie intre gullwing si butterfly (usa ii suportata -banuiesc- de partea cu geamu').si aici, ca si la gullwing, cre'ca se taie din capota |
mai are rost sa votez ...:)) sunt in lucru cu suicideurile alea pare complicat desi nu este ...vrea cineva sa stie una alta despre lambo si suicide?:P
|
Acum mai putem adauga smoke style dors :))
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1175644614 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1175639234 |
mai MOZA eu tiam vazut masinuta aia prin tm de vreo cateva ori dar pana sa intru acilea pe 4tuning eu nu stiam ca ai lambo pa masinuta. mai ai o masina de invidiat simpla si de bun gust. Tineo tot asa daca mai ai de gand sa mai modifici ceva pe ea sau pe alta.
Cat tea costat sa iti PIMP-uiesti masinuta asa? daca vrei sa imi spui anuntama pe pm. |
salut sanjei iti raspund cu mare placere dar nu iti poate trimite nimeni PM pentru ca esti cu totul private. ceva de la setari cred:-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Aleg lambostyle :peace: |
3 Attachment(s)
Quote:
MENTIONEZ: cand au fost facute pozele balamalele erau inca in lucru si in reglaje. acum sunt puse cum trebuie, se deschid cum trebuie...,mai trebuie 1 amortizor pt o portiera,are opritoare reglabile..deci poti sa o faci sa se deschida si normal, si lambo... poti sa faci sa se deschida stramb, 30grade. asa ceva mai rar vezi :rolleyes2 dar cand vezi rupe gura targului. masina nu este a mea ,nu am facut eu pozele. informatiile si pozele sunt luate de la un prieten care se cunoaste cu propietarul masinii. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning