![]() |
Re: ML vs X5 - offroad
ok, din cate am inteles .. tu vrei o masina care sa se descurce cat de cat in offroad si bine pe sosea , nu? pai noul Audi Allroad pot sa-ti spun ca indeplineste super conditiile astea chiar daca nu prea e el suv :D sau dc nu Range Rover Sport . Dupa mine astea sunt optiunile. Eu zic k ar merita un test drive cu Allroad..
|
si .. ca sa nu fiu complet offtopic.. dintre X5 si ML .. categoric ML; pur si simplu datorita faptului ca X5-ul nu a fost conceput pt offroad.. ML se descurca ok in ambele situatii
|
... cine stie poate merg pe ML nou ... astept cu nerabdare sa am timp sa dau o fuga pana in Germania si va promit ca va informez cu noua achizitie...
|
Multumesc de opinii , intr-un final am ales ceva (ML320cdi), topicul se poate inchide.
|
o alegere foarte proasta pentru offroad
:) multa multa bafta oricum |
Quote:
|
dak ash avea banii cash ..ash alege GL 500 :D modelu nou :D
|
masinile astea-s doar niste limuzine inaltate... aproape prastie la offroad... bine acu sa fim seriosi cat de des vezi un ml pe drumuri forestiere?
da nu-s mai prastie ca si q7 care mai e si urat... nuj de ce n-au ramas audi la limuzinele lor... |
wtcvictim felicitari pentru alegere :)
|
Si eu te felicit pentru alegere nu ma indoiesc ca ML-ul nu o sa faca fata dar sa stii ca intr-un test de offroad pe la o emisiune de afara cu specific X5-ul a iesit in fata ML-ului si a Range-ului sport parca.
|
Quote:
axel, nu mai stii ce emisiune era ? cosmin , mersi ;) |
Parca Top Gear, ei mai fac vs'uri deastea si imi aduc aminte ca am vazut una mai de mult in care lauda Land Rover-ul Discovery 3.
|
ML-u offroad....:
|
Quote:
din cate vad sunt mai multe modele :D si ff scumpe:oops: ..nu crede`am ca are un pret atat de mare un GL 500 :D:shock: :shock: GL 320 CDI 4MATIC € 77.244,-- GL 420 CDI 4MATIC € 95.688,-- GL 450 4MATIC € 93.820,80 GL 500 4MATIC € 103.704,-- |
Quote:
GL 320 CDI 56.760 GL 420 CDI 70.960 GL 450 69.360 GL 500 76.510 P.S: Preturile sunt FARA TVA.. si mi se pare normal ca un GL sa coste atat pentru ca ofera 7 locuri si este mai mare decat un ML.. si sa nu uitam.. a fost declarat cel mai luxos SUV in America, depasind Cadillac Escalade |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning