![]() |
Re: BMW E34 - o noua pasiune
1 Attachment(s)
Incepe sa devina foarte tare E34-le :D.....dar ce zici de niste stopuri de genu?? Mie imi plac mult si am si vazut un exemplar in realitate exact asa inegrit si era :shock:. Sper ca nu te deranjeaza ca am pus poza
|
6 Attachment(s)
rezultatul final,am reusit sa le pun pe e34,nici nu am schimbat gumele ca am zis ca sunt mai mari exact cum i-ar cadea bine 5-arului cand dupa ce au fost montate dau sa plec si poc,masina era ca o stanca,de neclintit.. Roata dadea direct in bascula sau bratul de pe spate,nu stiu de ce nu intra dar e clar asta ca nu merg pe e34 fara distantiere :rolleyes2 Poze mai bune nu am reusit sa fac pentru ca nu am putut misca masina din loc :!:
|
.. ce e in spatele masinii din prima poza ?! :shock:
Trebuie sa vin pe la Alba :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Mai bine iți iei e39 ! Baftă ! |
Quote:
|
bai omule MAI FA SI ALT HOBBY.lasa jantele si bmwurile ...dute la pesti, colectioneaza insecte fa si altceva ca mai imbolnavit cu colectia ta de masini ....:D:Dgluma gluma ...da din 5aru asta iese ceva frumos daca pui suflet ....!!bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vineri, cand termin cu serviciul, pe la 18:30, te sun si vin sa vedem ce credit se poate face :D
|
Quote:
|
Frumos E34-le asta.Imi place ca ai gusturi bune si din toate masinile pe care pui mana iasa ceva frumos.Felicitarile mele ! Abia astept sa vad daca pui o suspensie pe e34, va arata foarte bine.
Ti-am vqzut azi si e39-le.De cand i-am observat numarul de inmatriculare (NWA) mi-am dat seama ca este al tau.Foarte bine-i sade. Apropo, ai un p.m de la mine cu privire la niste jante. |
10 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning