![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
3 Attachment(s)
Hai sa pun si eu niste poze cu megane-ul lovit in seara aceea.
Tin sa va precizez ca, costul total al reparatiilor reprezinta aprox 80% din costul total al masinii,si asta la o viteza de 60 km/h!!!!!(442 mil.) Si aveti si o poza cu radiografia baiatului care si-a rupt mana din cauza ca nu avea centura!!!!!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 P.S. Faceti ca mine,mergeti incet si sigur pe drumuri si va distrati doar in parcari sau locuri sigure ca sa nu patiti la fel!!! P.S. 2 : Sunt primul de anul asta care scrie.Imi pare rau ca scriu la sectiunea accidente,dar sper sa fie o invatatura de minte pentru toti. |
Accidente, tamponari, avarieri
:shock: Nasol Ma baietzi avetzi grija si insanatosire grabnica:!:
|
Cam urat cam urat .... sa se faca bine Razvan si sa dea Casco banii :D
|
hmmm....la 80% din valaoare masinii se considera dauna totala...asa stiu...;))
in orice caz e meserias lovita masina...cu talent rau...;) asta e...insanatosire grabnica...dale draku de fiare ca se indreapta...bine ca are casco:twisted: |
2 Attachment(s)
aveti grija unde va parcati masina in livada
|
2 Attachment(s)
Ieri dimineatza in Rasnov
|
cred ca ieri a fost ziua BMW-urilor break..........aseara la turckmen pe carpatilor un BMW a dominat o dacie urat de tot rupandu-i stalpul dintre usi din stanga si infundand usile pana la jumatatea masinii.......sorry dar nu am poze
|
Quote:
|
soferul daciei stiti ceva de el ?
|
singurul ranit a fost soferul daciei(plecand de la fata locului cu salvarea)+pasagerul din stanga se cam tinea de coaste....oricum...naspa rau de tot
|
la cum arata dacia aia ma mir k soferul ei a scapat ..
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri si in final FURTURI!!!
2 Attachment(s)
Hmmm...azi am mers pana la garaj...am stat de povesti totu bine....am mers la o plimbare...si ghiciti ce constat..:D:D:D...ca mi sa furat semnalizatorul...iar acel om "creier" fiind...nu a putut sal scoata frumos...si ce sa gandit sa sparga si becu...sa rupa si mufa...si intrun final si pleoapa...romanu asta:)
|
Ouch!! :lol: Ce de cacao acum sincer... ma gandeam si eu ca ti-a taiat cauciucurile :lol: Glumesc... da pe uden erai cand s-a intamplat?
|
1 Attachment(s)
pe saturn la trecerea de pietoni, 2 dacii poc! din cauza papagalilor care nu au rabdare 10 secunde sa astepte sa traverseze
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri si in final FURTURI!!!
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning