![]() |
3 Attachment(s)
Fac pariu ca nu stiati ca se fac si combi :lol:
|
da, stiam de varianta combi
e de fapt un Dodge Magnum cu bod si bot de 300C, dar din cate stiu e numai pt europa asa. |
Am si poze si filmulete am sa le pun zilele urmatoare :roll:
|
combi merge pt la o inmormantare ceva... da nu cred ca dau astia de la noi bani ca sa transporte mortii cu ea...
|
Initial am cerut poze din Bukale cu acest tanc fara turela dar soarta a facut ca in blocul vecin cineva chiar si-a cumparat un model.Se aseamana foarte mult cu cel aparut,alaturi de un Escalade, intr-o revista auto romaneasca si fotografiate in Bucuresti,doar numarul difera. :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum :tenisclap bravo vlad :tenisclap |
daca si asta mai e masina de orash,cred ca matizul meu e masina de drum lung,de autostrada!!superba....americana[asta ar trebui sa spuna tot din toate punctele de vedere] :wink:
:twisted: vld ai ceva cu matizurile? :twisted: :twisted: :evil: ......glumeam omule....chiar mi-ai dat o idee,data viitoare cand mai am pb cu politzia o iau prin parc :wink: |
5 Attachment(s)
Dar despre asta ce ziceti fratilor?:)) prea tare nu? , se vinde cu 100.000 :))
http://www.mobile.de/SIDRZfdp2DswOPa...ual=G&top=415& |
Tipu care a zis de cosum mi se pare ca abereaza rau . C-maxu` meu consuma +10 in oras si are 1.6i si aia are 3.5 fratele meu , parca atat avea daca nu ma insel....daca u o vezi ca pe o masina de oras esti profund dezorientat:))
|
Re: 300 HEMI C???aveti poze din Buc??
consumul in oras poate fi f difereit depinzad de sofer, ore de condus si stil de condus.....
300-ele cu motor V6 de 3.5 este dat intradevar la 11.xx l/100 in oras dar probabil ca in ritm de bucuresti la 8am si 5 pm consumul ar fi mai mare. |
1 Attachment(s)
1.este una si in onesti
2.consumul este excelent 3.este o asemenea limuzina in iasi 4.poze cu una "combi" (pozata de mine :-P) |
si mie imi plac astea... in america/canada se vand foarte bine, si au fost un suces total pentru Chrysler... in afara de versiunea normala si versiunea HEMI, aici ofera si varianta SRT8 cu motor si mai mare (6.7L parca in loc de 6.1) si un astronomic 425 cai putere, 85 mai mult decat modelul HEMI. Sunt cel putin vreo 10 SRT8-uri numai in Calgary, deci sunt sigur ca si alea se vand foarte foarte bine
|
Re:
Quote:
asta a fost una din problemele lui Chrysler cu Mercedes... Mercedes nu-i lasa decat sa foloseasca platformele si tehnologia veche pe care o avea, si nu le dadea la Chrysler nimic din ce aveau nou sau mai spectaculos... EDIT: sunt prost... SRT8 are motor 6.1L.... scuze |
am eu la munca un 300c hemi. crem cu jenti cromate... consum acceptabil 17 in oras chiar mai putin.... afara 10 mers normal doar ca nu prea te poti potoli sa nu o calci
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning