Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   300 HEMI C???aveti poze din Buc?? (https://forum.4tuning.ro/399-americane/2496-300-hemi-aveti-poze-buc.html)

lowrider 14-02-05 17:31

3 Attachment(s)
Fac pariu ca nu stiati ca se fac si combi :lol:

pimp_lex 14-02-05 18:00

da, stiam de varianta combi

e de fapt un Dodge Magnum cu bod si bot de 300C, dar din cate stiu e numai pt europa asa.

sil4tuning 02-03-05 21:09

Am si poze si filmulete am sa le pun zilele urmatoare :roll:

Dimitris 02-03-05 22:44

combi merge pt la o inmormantare ceva... da nu cred ca dau astia de la noi bani ca sa transporte mortii cu ea...

cipi 02-03-05 22:51

Initial am cerut poze din Bukale cu acest tanc fara turela dar soarta a facut ca in blocul vecin cineva chiar si-a cumparat un model.Se aseamana foarte mult cu cel aparut,alaturi de un Escalade, intr-o revista auto romaneasca si fotografiate in Bucuresti,doar numarul difera. :shock: :shock: :shock:

B 68 VLD 07-03-05 18:22

Quote:

oricum io nas lua masina asta.... totusi consuma 11L... Rolling Eyes dar asta e..dak voua va place...si mie imi place...dar consuma mult....ptr o masina de oras.... Rolling Eyes
Daca tu nu ai lua-o nu inseamna ca nu este o masina beton. :wink: La capitolul consum sta foarte bine. Adevarul este ca maine-poimaine o sa zica lumea ca nu-si mai cumpara lamborghini/ferrari/porsche/maserati etc din cauza consumului. Cine are bani sa-si cumpere masina aia nu cred ca se uita la consum. Se uita la consum decat unul care isi vinde apartamentul si femeia si-si cumpara masina de banii stransi. :lol: De unde ai dedus tu ca aceasta masina este una de oras?! :lol: Daca asta este de oras inseamna ca matiz-ul ar trebui condus decat pe aleile din parc nu?! :lol:

alexutzu 07-03-05 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

oricum io nas lua masina asta.... totusi consuma 11L... Rolling Eyes dar asta e..dak voua va place...si mie imi place...dar consuma mult....ptr o masina de oras.... Rolling Eyes
Daca tu nu ai lua-o nu inseamna ca nu este o masina beton. :wink: La capitolul consum sta foarte bine. Adevarul este ca maine-poimaine o sa zica lumea ca nu-si mai cumpara lamborghini/ferrari/porsche/maserati etc din cauza consumului. Cine are bani sa-si cumpere masina aia nu cred ca se uita la consum. Se uita la consum decat unul care isi vinde apartamentul si femeia si-si cumpara masina de banii stransi. :lol: De unde ai dedus tu ca aceasta masina este una de oras?! :lol: Daca asta este de oras inseamna ca matiz-ul ar trebui condus decat pe aleile din parc nu?! :lol:

in sfarsit unul care si-a dat seama cui i se adreseaza o masina ca asta, oricum cel care zicea de consum......... cred ca era cam obosit cand a afirmat mai sus

oricum :tenisclap bravo vlad :tenisclap

T@zMania 07-01-06 18:07

daca si asta mai e masina de orash,cred ca matizul meu e masina de drum lung,de autostrada!!superba....americana[asta ar trebui sa spuna tot din toate punctele de vedere] :wink:
:twisted: vld ai ceva cu matizurile? :twisted: :twisted: :evil: ......glumeam omule....chiar mi-ai dat o idee,data viitoare cand mai am pb cu politzia o iau prin parc :wink:

Cosmin255 23-01-06 22:17

5 Attachment(s)
Dar despre asta ce ziceti fratilor?:)) prea tare nu? , se vinde cu 100.000 :))

http://www.mobile.de/SIDRZfdp2DswOPa...ual=G&top=415&

Cosmin255 23-01-06 22:19

Tipu care a zis de cosum mi se pare ca abereaza rau . C-maxu` meu consuma +10 in oras si are 1.6i si aia are 3.5 fratele meu , parca atat avea daca nu ma insel....daca u o vezi ca pe o masina de oras esti profund dezorientat:))

pimp_lex 03-11-06 17:00

Re: 300 HEMI C???aveti poze din Buc??

consumul in oras poate fi f difereit depinzad de sofer, ore de condus si stil de condus.....

300-ele cu motor V6 de 3.5 este dat intradevar la 11.xx l/100 in oras dar probabil ca in ritm de bucuresti la 8am si 5 pm consumul ar fi mai mare.

Bmw_Rulllzzz 03-11-06 17:23

1 Attachment(s)
1.este una si in onesti
2.consumul este excelent
3.este o asemenea limuzina in iasi
4.poze cu una "combi" (pozata de mine :-P)

AlliedComposites 23-09-07 04:44

si mie imi plac astea... in america/canada se vand foarte bine, si au fost un suces total pentru Chrysler... in afara de versiunea normala si versiunea HEMI, aici ofera si varianta SRT8 cu motor si mai mare (6.7L parca in loc de 6.1) si un astronomic 425 cai putere, 85 mai mult decat modelul HEMI. Sunt cel putin vreo 10 SRT8-uri numai in Calgary, deci sunt sigur ca si alea se vand foarte foarte bine

AlliedComposites 23-09-07 04:48

Re:

Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 100765)
ok.. dar ce parere ai de mercedes cls? :)

nu mai stiu exact, dar stiu ca 300 e facut pe o veche platforma de la mercedes, ori de la C class ori de la E class... nu-mi mai amintesc, dar dupa pozele care le-ai pus, pare sa fie facut dupa C class...

asta a fost una din problemele lui Chrysler cu Mercedes... Mercedes nu-i lasa decat sa foloseasca platformele si tehnologia veche pe care o avea, si nu le dadea la Chrysler nimic din ce aveau nou sau mai spectaculos...

EDIT: sunt prost... SRT8 are motor 6.1L.... scuze

o_kh3 14-04-09 22:16

am eu la munca un 300c hemi. crem cu jenti cromate... consum acceptabil 17 in oras chiar mai putin.... afara 10 mers normal doar ca nu prea te poti potoli sa nu o calci

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning