![]() |
Re: DSN B 26 XIC
uitate pe pagina a doua si vezi cum am eu evacuarea
|
ce iai facut de ai coborato atat suspensi sport sau alceva?
|
amortizoare intarite si arcuri sport fata si taiate spate
|
si cum se intaresc amortizoarele? ca asta chiar nu stiu:D
|
Am fost la cineva si mi-a schimbat oringurile din ele si in ele sunt niste saibe cu gaurele nu mai stiu cum le zice si lea schimbat si pe acelea dar nu mai mi-a pus la fel mi-a pus cu mai putine gaurele si din cauza k trece mai greu uleiu prin ele daia este mai rigid amortizoru. Am vazut cum lea faqt pe alea pe spate pe fata nu stiu cum este dar presupun k tot la fel numai ca alea dupa fata are si un arculet in ele si prob se schimba si ala cu unul mai tare.
|
si cat te-o costat intaritu ?
|
150 fata si 130 spatele
|
8 Attachment(s)
A venit craciunul mai devreme pentru ea :D
Placa, disc rulment , desfiintata carcasa de la catalizator aqm este tzeava si semnalele si stopurile negre! |
low low low
|
Salut! :D:D:D
|
Ce bine ii sta low:shock:...ai grija de ea...la ce drumuri aveam..iti dai seama
|
:D Ms dar mi-am dat seama k o am asa din septembrie anu trecut.Am invatat toate gropile si denivelarile:D
|
ii sta super asa low 8) abea astept sa o cobor si pe a mea din pod :twisted:
multi km cu ea si sa nu o vinzi si tu peste 1 an ca altii:sad: Btw ce jante sunt alea ? le ai dublate pe spate ? |
Cu ce ai vopsit sticla la stopuri, lucas-uri şi semnalizările faţă? Cu vopsea neagră?
Sunt prea negre şi mă îndoiesc că se mai vede ceva prin ele... În plus, ai ratat sticla de la stopul de ceaţă:D Îmi place cum arată masina şi se vede că ai grijă de ea dar pragurile nu prea au continuitate cu barele! |
Quote:
2.De ala chiar am uitat si nici nu mi-am dat seama noroc cu tine.il voi face si pe acela;) 3.Multumesc. Nu are cum sa fie perfecta si dak ii mai pun si bari ma angajeaza astia de la Romprest la ei s fac curatenie pe strazi |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning