![]() |
Re: Donatii piese
vreu si eu sa scap de un electroventilator pt opel vectra A (mot 1.8 sau 2,0) sau calibra poate e cineva interesat stima
|
salut sunt din iasi , da-mi-l mie ca am o calibra si poate o sa am nevoie de el :P
|
Vinde sau doneaza cineva un cauciuc 205/50/17 ?
Am nevoie sa stea umflat... |
f tare aceasta initiativa...cred ca toti am avea ceva care sta degeaba si ocupa loc app am si eu o toba de e36 de 318 sau318is, o alarma cu 2 telecomenzi veche am avut-o pe un golf 1, 2 motorase elecrice de inchidere, o casca veche moto care zace pe balcon (e urata dar la legale iti cere casca) si mai fac curat sa vad ce mai descopar e o adevarata aventura pe balcon :)) p.s. orice piesa de golf 3 e binevenita.......proud ouner of golf 3 vr6
|
Quote:
|
am si eu nevoie de 50 RON sa pun benzina sa merg cu ai mei la un gratar duminica pe 3 martie... are cineva? daca e, ne vedem in Ciric... berea o dau eu!!!
|
2 Attachment(s)
Doua gume Michelin cam pe sfarsitul vietii cu dimensiunile 225/45/17.
Ce mai au pe ele, se vede in poze. 50 ron ambele. |
Quote:
stima! |
Spui asta initiatorului topicului de parca n-ar sti....
Dar unde sa pun 2 cauciucuri la un pret derizoriu?! Imi e rusine sa le fac topic de vanzare. |
o buza fata pentru laguna la cine gasesc ? platesc daca e nevoie ...
sa arate ca in poza asta : http://c0.dmlimg.com/1fc1c1c2db5852e...b1c3fb27d9.jpg |
Quote:
|
Arcade fata golf Stanga dreapta ,care are nevoie :) o guma 195 50 r15 bunicica, care are nevoie .,o aripa dreapta ,se prezinta binisor.. daca are nevoie cineva ..mad_jockers daca nu pe luni marti le arunc :)
|
interesanta initiativa !donez 2 oglinzi de cielo/kadet,modelul patrat(ceva probleme cu reglajele)pt cineva care nu le are sau sunt sparte,sunt numai bune...;)
|
nuca schimbator BMW e46 in stare buna (de piele cu 5 viteze)
2 carcase oglinzi cu tot cu motorase pt e46 coupe detalii PM. |
Donez 2 anvelope de tico debica pasio cam uzate dar merg pe spate sau ca rezerve. In 2-3 zile ajung la gunoi daca nu le gasesc stapan. Contact PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning