![]() |
Re: kitch tuning international
Kitul ar fi fost frumos pe alta masina... e bine integrat :)
Dar a iesit naspa rau de tot pe 306 =)) |
poate daca continua cu tot body kitul, era frumos, dar... numa cu spoileru fata... si in rest cu kit-ul de 306 intradevar e naspa... si plasa.. e pusa misto :D
|
3 Attachment(s)
Nu arata nu stiu ce de grozav pe poze, dar in realitate, la parcarea mall-ului, era ingrozitor acel eleron plastic negru cu marime XL :lol:
PS. Doua poze de pe strada :lol: |
2 Attachment(s)
Moare topicul... Are nevoie de un electrosoc, urgent :lol:
Cred ca o asa zisa "pisica" e buna :) [ Chia daca consideram ca pleaca de la un sentiment bun... tot nu intaleg cum de a avut omul idea sa puna bara de Renault Clio pe BMW :| Deja mi se parea kitsch foc masina... cand am vazut fata... :| Wow! ] |
Doamneee ce poze :)) .... alea cu "bancutzele" pe portbagaj sunt penale =)).... dar asta cu bara de renault pe bmw este de tot... intelegeti voi ;))
|
2 Attachment(s)
Un OZN de peste ocean.
|
4 Attachment(s)
Spanish kitch!
|
Quote:
vai urat e 206 cc-ul si asa e urat de felul lui, dar si inalt si eleronul ala urat, nici continuitate la nivel... oare nu e roman =)) |
Nuu, :lol: Doar asa sunt francezii :lol:
Mai am ceva specimene prin zona, dar nu am chef sa le pozez de fiecare data :lol: Dar poate fac o poza la o Xsara, pentru ca... ea chiar merita :rolleyes2 SAX: Incredibil :lol: :lol: :lol: |
La spanioli asa e tuningul mai Kitch-os
|
sorry guys n-am pus nimic aici inca dar real life is much more interesting as of now !
Am ceva poze cu jafuri de arizona pe telefon am sa le descarc as soon as ala micu ma va lasa :) |
10 Attachment(s)
ca tot veni vorba de tuningul spaniol:???::???:
|
Mori de ras :lol: Care mai de care :lol:
Alfa-Twingo ala ii crima :lol: Si Focus-MIG-21 ii tare :lol: Ah... si Cordoba E46 :lol: Si Corrado E36 :lol: In fine... Crima :lol: PS. EL POLLO & El Clan Club :lol::lol::lol: |
Quote:
|
spanioli mexicani the same taste i see , numa gunoaie si unii si altii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning