![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
hai sa va zic si parerea mea de comunist ... eu cred k la unele da .. la unele nu .. am intalnit cazuri cand fetele au zis ... la ce pewla mea ma intereseaza pe mine de mashina ... k nu pe ea o iau in casa .. seara ... nu ma foot cu ea .. eu o fac cu el ...
de ex .. eu cand pun mana pe cate-o mashina mai mai jmechera de la munca ... fetele se topesc ... dar cand ma urc in carutza mea ... nu prea halesc .. dar oricum nu ma intereseaza ptr k fetele interesate de mashina o fura de obicei grav ... am un prieten cu mercedes .. dar daca-l pui sa scoata cateva cuvinte sau sa faca , o conversatie mai bine iti bati copii si ii pui sa invetze luceafaru ... e retardat .. dar mashina face ptr el toata treaba ... la ce folos are un mercedes .. sau ditamai bmw-u daca el ii cere lu tasu bani de benzina .. bani de suc si etc .. ? discutzia poate continua dar nu am chef |
Quote:
|
da conteaza PENTRU TOATA LUMEA!!! FARA NICI CEA MAI MICA EXCEPTIE!!! dar diferenta apre cand pui urmatoare intrebare... cat de mult!
|
asa e Ra
pana si fata kre zice k il convinge sa o schimbe k il iubeste...tot ceva de genu este..in sensu k nu vrea ea sa fie el nefericit k are o masina naspa..asa interpretez eu treaba asta si cum a mai zis cineva... imi pare rau ca au fost parintii mei cinstiti..k n-au furat si ei cand trebuia ..sa am si eu o masina sa intoarca lumea capu dupa ea ..si sa *** si eu toate materialistele alea, k sunt numa bune toate=)) alea kre nu sunt materialiste de genu de la mine din lic sunt niste cazane, si chiar ele stiu asta..unele altele sunt prea proaste si se considera ele miss univers..dar sunt grase sau strambe in ult hal..si tot au pretentii la masina pana si noi (la baieti ma refer) knd vb despre cineva.. intrebam..ce masina ai/are?dar e un fel de curiozitate ..k doar nu suntem noi panarame masculine sa ne ***** noi cu unu kre are mertan de ex.. am 2 prieteni kre vin cu dacia la sc au dacii vai de capu lor..le parcheaza dupa gardul liceului..si ei sunt ok cu ele..adik lor le place masina...si nu prea se plang ei..si ne plimba si pe noi fara probl.. chiar ma intreb.. sa imi iau o dacie 1310 si sa merg cu ea " la caterinca"? sau sa merg cu mertanul? pe dacie chiar asa scrie.. "caterinca" dar nush cum m-ar privi lumea cu mertul vechi cele materialiste stiu cum..dar restu lumii? ce parere ar avea? ziceti si voi... |
Am patzit o chestie tare de tot aseara : am fost la discoteca cu masina unui tovaras (golf IV preparat) si am combinat o tipa simpatica foc si nush cum o venit vb de masini si i-am zis ca sunt cu un golf(ca doar nu ii ziceam ca am dacie ) si mi-a zis fata ceva de genu "yo nu vreau sa stau cu tine pt ca stiu cum suntetzi voi astia cu masini tari ,doar fwtetzi si datzi verde" si mi-a picat fatza , nu-mi venea sa cred ca o fata refuza sa stea cu un tip doar ca are masina straina , aia ori era de la tzara ori a facut vreunu misto de ea cu vreo masina tare :D :D :D se mai intampla si de astea ! respect !
|
Am o intrebare...pt toti baietii de bani gata...SPuneti k ftle st materialiste, dar daca o fata e grasa sau nu arata bine la fata voi va mai uitati la ea???:no: asha k nu inteleg de ce comentati... si in plus toti baietii de bani gata stau si ei la randul lor tot cu fete cu bani, si cand prind ocazia le insela... asa k...nu va suparati dar asta e adevarul...:peace:
|
Nu ma prea pasioneaza subiectul dar mi-a sarit in ochi :) !
Parerea mea e ca masina conteaza, chiar daca alea-s panarame ! E testata treaba si daca e nevoie va si povestesc, dar nu acum ! :) |
Quote:
intrebarea se pune altfel... daca in loc sa-mi iau un logan imi iau o straina la mana a2-a sint baiat de bani gata? nu cred... intrebarea e cate s-ar urca in logan si cate s-ar urca in volvan??? |
Quote:
....auzi pisi pai si ce faci tu knd se topesk fetele dupa tine? :twisted:http://www.websmileys.com/sm/violent/sterb148.gif |
Quote:
|
Intr-adevar pentru femei conteaza masina pe care o conduci , dar parerea mea este k acest lucru se intampla deoarece si baietii au o parere foarte proasta despre fete...:cry: este ca un fel de razboi intre fete si baietii dar nu se stie din ce parte a inceput...si o sa continue mult timp de acum incolo si sincer nu o sa aibe nimeni de castigat....:anger:
|
make love, not war ?
=)) |
Quote:
~Nautilus PS tu esti unul din cei care s-au fript intr-un mod mai putin grav ;) |
deci sunt total de acord cu ce a zis tuningboy in pagina 1.............are 99.9% dreptate
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24320-e90-bmw-320d-2006-a/page-5.html |
Quote:
asta cu tinutul frigiderului fara curent e tare, da' nu-i cazul :lol: oricum, stiu sigur ca tu intre seria 7 si seria 3 ai ales 3-ul, deci pun eu cuvant ca pentru tine NU e esentiala masina ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning