![]() |
Re: va prezint pe fata mea!...
e marfa rau masina....ai grija de ea....nu cred ca mai are rost sai mai faci ceva....arata beton asa cum e....poate doar la interior sunet ceva....
|
Quote:
|
misto bai mareane CPR-ul la-m vazut si eu mai de aproape ca nd ai fost cu el in service la noi la seat ,daca te intereseaza niste pleoape la far mai finute asa cauta ma bafta multa in continuare
|
Quote:
|
adik ceva de genu asta nu ? https://www.youtube.com/watch?v=gN-Te...elated&search= :D
|
daca tot vrei s apui ceva pe ea, pune alt kit turbo mai mare.
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!
In primul rand fa-o cum iti place tie si modifica la ea dupa gustul tau ca doar e a ta , nu considera ca un eleron=sorcova , nu inteleg pt ce se mai fac daca tot sunt sorcove. Blow off valve face si el ceva , daca este corect instalat creste durata de viata a turbinei + revenirea pe boost a turbinei este mult mai buna! |
Nu mai prostiti lumea, fratilor, sa-si faca masinile kitsch - kitul de Cupra R a fost gandit de niste "baieti destepti" sa fie aerodinamic si sa arate bine, bodykiturile extravagante ca in pozele voastre sunt un moft. (Si strici un vehicul destul de rar, care ar trebui sa-si pastreze valoarea in timp)
~Nautilus |
meseriasa fata ta... ;)
|
frumoasa masina...arata k o bijuterie....mie k fata nu imi place rosu la masini...pe tn te incanta?
|
pentru mine rosu inseamna sportivitate,dar nu imi place pe orice masina...atata timp cat mi-am ales aceasta masina cu aceasta culoare...da,ma incanta.
|
uite culoarea mea la masini mai ales la seat e negru...dar k sa imi iau culoarea neagra teebuia sa mai astept ceva vreme....asa k am luato argintie...nu k imi displace dar nu ma incanta....si incerc sa fac tot felul de chestii sa ii dea o stralucire...si sa uit de culoare...oricum imi place gandirea ta....bafta sa ai grija de fata ta asa cum eu am de printzesa mea
|
pai negru este o culoare enigmatica care da bine pe masina mare alaturi de alb,masina neagra cere geamuri negre :P ai grija cum conduci si ...grabeste-te incet
|
frumoasa tare masina nu am ce zice.......sa te bucuri de ea la maxim, si da ceata la bmw-uri:)))))
p.s.bai frate eugen_tl, ce conduci ca dai niste sfaturi pe toate topicurile, da sfaturi de copil care sta toata ziua pe google si da search la poze cu masini tunate............... |
pt needBrain : de unde pot lua un simulator blow-off si cam cat ar costa ? ? ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning