![]() |
Re: Kadettu meu GSi
Unde e filmuleţul ăsta?!
|
trage grav de cand ai revopsit motorul ?
ma bate si pe mine gandul sa il revopsesc .... (Bafta Droopy cu configuratia actuala intradevar spulbera multe masini !) SKMA ... sa fie de la 2.0 8v revopsit ? .... configuratie reprezinta combinatia de culori ? |
deci nu stiu ce ai vazut tu Alexey dar eu iti zic clar ce am vazut eu si credema ca eram akolo
|
cine are motor 2000 16v SFi trecut in carte? vreau si eu copie de pe cartea masinii k sa trimit la RAR ,sa vada k a fost montat de fabrica acest motor pe kadett,k sa pot sa mi-l omologhez si eu!my adress [email protected]
|
Eram pe margine, cu Primera aia si vad f bine. Ma rog nu credeam ca esti atat de orgolios, nu va inteleg, e rusine ca te-a facut un oltcit? Daca nu iti cxonvine, atunci e ok, l-ai batut de i-a sunat apa in cap de trei ori sau de cate ori vrei tu, maine o sa ii spun sa o duca la remat. Oricum e bine de stiut pentru ca in viitorul apropiat vroiam sa ma dau si eu cu tine dar m-am razgandit...nu imi plac oamenii ofticosi. Eu eram cu masina de 17000 de euro si acel oltcit m-a facut si dimpotriva l-am felicitat, nu am incercat sa mint pe fata oameni care au fost acolo.
|
3 Attachment(s)
urmatoarea etapa noul KAdett :)
|
O bijuterie pe roti sa-l stapanesti sanatos mah!;)
|
Re: Masina mea : Opel Kadettu GSi
merci! Merci ! :)
|
pune si tu o poza, doua din spate :P , pentru idei
|
o sa revin cu poze
|
ai vopsit capota si aripa spate ?
|
momentan nu! :)
|
1 Attachment(s)
una mai klara
|
Al dreacu politai!:lol:
|
"agent.. TuTziGureanu` de la Politia ploiesti.. va rog sa puneti centura pe animal.. eu va inteleg Doamna si eu sunt iubitor de animale dar daca se repde asupra dvs la volan..." loooooool mai tii minte skama
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning