![]() |
Re: E30 - 318i LapisBlau coupe, Rep Moldova.
am aflat, accesories box, e pentru dotari suplimentare cele de EBA.
|
mi-au venit stopurile, adica capacele de la stopuri, multumesc userului mihaimmm pentru donatie, foarte frumos din partea ta! Acuma imi merg semnalizarile pe spate si luminile de pozitie! Berea e dupa mine la meeting, sper sa ne intilnim acolo :D
Diseara sau miine poze cu puntea spate cu discuri, mai exact bratele cu disc, planetare, etrieri, am luat-o la 100 lei iar de la un om de cinste, sanatate lui! |
Cred ca ne-am intalnit saptamana trecuta , eu am luat bratele cu disc de pe un urs din bartolomeu si tu ai luat jantele ... am dreptate?
|
tu erai cu golful?
|
mi-au venit arcurile si telescoapele pe spate, acuma caut ceva low pe fata, sau aveti vreo idee cum de scurtat arcurile fata, temporar, sa fiu si eu mai aproape de pamant pina la meeting?
|
Quote:
Firul taiat este defapt de la senzorul de placute fata stanga. |
multumesc mult ;)
|
Salut
Am si eu un exemplar dinasta inmatriculat pe Brasov. O sa-ti urmaresc evolutia in continuare. |
Bafta tie, ursul merita!
Nu am frecventat de mult timp sectiunea respectiva, cu parere de rau pentru mine, am transmis ursul pe miini "mai bune", astept evolutia, voi posta si poze cu felul in care va arata. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning