![]() |
Re: Alegere data e30 meeting
Quote:
Poate ar trebui facuta intalnirea in parcare la blocul tau, ca sa nu te deplasezi deloc, ce zici? E clar ca o intalnire nationala o ti in mijlocul tarii, sa fie accesibila pentru cat mai multi...sa nu fie avantajati si dezavantajati;)...ca nici pentru colegii din Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, etc nu e corect sa bata toata tara pana la CT:idea: Deci locatia este ff buna si aleasa pe multe criterii..cazare, spatiu, distante.. |
Desi mai sunt 12 zile pana la inchiderea pollului e clara treaba... Dealtfel deja locatia este rezervata pentru weekendul 25/26. Personal mi-ar fi placut mai mult pe 18/19, dara asta a fost scopul pollului, sa fie bine pentru majoritatea. Sa ne vedem cu bine.
|
eu am votat 18-19 dar vad ca mai de succes e 25-26 e fine oricare... numai sa stiu din timp
hai cu ursi la padure 8) |
Quote:
Nu uitati sa va inscrieti pe lista cei care ati votat! Avem nevoie de informatii, cati veti veni si optiunea de cazare va puteti inscrie aici ->https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post4201738 Adaugati in contiunuarea listei! Spor! |
Gata, am votat si eu desi nu mai are nicio importanta...
|
Baga si tu niste poze sa vedem si noi despre ce este vorba in proectu asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning