Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Din a cat-a \"incercare\" ati luat permisul? q:-D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/244-incercare-luat-permisul-q.html)

b99sha 06-01-04 06:50

Mai TNos - stii cum am facut eu scoala de soferi? N-am depasit decat o (1) singura data 4okm/h si viteza a 3a!!!
Deci, implicit la examen am mers leit. Nu stiu cum ati fost voi dar eu prima oara am luat covrigul in mana la prima ora de soferie si cand am bagat a 2-a am vazut moartea cu ochii :shock: (adik mi s-a parut ceva extrem sa mai si schimb viteza dupa ce k ma apropiam de 2oooture in viteza 1)...dar mi-a placut. :lol:

catalin rs4 06-01-04 12:54

lol eu probabil ca eram prea sigur ca o sal iau sti cum suntem noi barbati 8) 8) 8) :lol: si uite ca iesit altcumva mai bine asa :lol: :lol:

TNos 06-01-04 23:54

eu am avut trei instructori:
primul-un mos care tot asa ma tinea:a 2-a,banda 1 si 30 km/h,care a plecat la bani mai multi
al doilea-un tanar care de abia isi luase licenta si eram primul elev,asta ma lasa sa conduc cum vreau,dar a busit el masina si l-au concediat
al treilea-un tip la vreo 40 de ani,super de treaba care s-a comportat cu mine ca si cum as fi fost fiul lui,un super om;el si cu tata m-au invatat tot ce trebuie stiut despre sofat si apoi a venit experienta(cata e acolo)

catalin rs4 07-01-04 00:04

:wink: :wink: :wink:

TNos 07-01-04 08:59

vezi ca ma simtul umorului si sunt hazliu?dar din pacate e adevarat,mi-as dorit sa-l iau din prima totusi.Catalin,poti sa-mi spui detaliat te rog ce modificari a suferit masina ta?Si cu ce piese!

catalin rs4 07-01-04 11:11

tnos tu esti cu mecanica :lol: stiu pai are electronica modificata :lol:(chiptuning) :lol: 1,6 bar :lol: toba de la katalizator toate katalizatoarele scoase afara (rs4 are4 katalizatoare)si cam asa am ajuns la 460 cp si cativa ponei :lol: sper la anul sa trec si de de 500cp :lol: cu alte turbo mai mari :lol:

TNos 07-01-04 23:10

pai asta-i tot?sunt multi cai cu foarte putina munca,nu stiam ca e asa usor la rs4.

catalin rs4 07-01-04 23:24

pai de aia am si cumparat masina cu doar un simplu cip iti da 60 de cp :lol: :lol: :lol: se pot face mai multe cum iti place tie alta chiuloasa dar astea costa mult supape si tot felul de prosti un tuning aevarat la 600 de cp costa peste 30.000 cel putin asa mai bine imi cumpar inca o masina :lol:

TNos 08-01-04 00:10

sunt o gramadaaaaaaaaaaaaaaaaa de bani :shock: dar zic ca ar merita sa scoti totul din masina asta,singura problema e sa ai banii astia!dar oricum masina ta este ceva tare,ca 470 de cai nu gasesti pe toate drumurile!Iti doresc sa ai parte de banii astia si sa ajungi sa zici ca i-ai facut tot ce se putea face!

Gabi_323i 08-01-04 00:17

cata se stie ca eu iti doresc sa ai nu 1000 de cai ... 2000 daca se poate si daca asa te vei simti tu mai bine

dar vezi sa nu MORI!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

catalin rs4 08-01-04 00:22

am merci mult baieti ma multumesc cu ce am dar asa este sincer daca as avea bani sai bag nici nas mai stape ganduri dar ce sa faci este bine si as totul este extrem de scump pt rs4 am vrut sami cumpar si eu un ambreiaj sport costa si ala 1300 de euro si mai dau vreo 800 pe montat acuma nu stiu ce safac mai astept :cry: oriccum ma multumesc cu ce am :lol: imi amintesc cum am inceput cu 75 de cp :lol: ssi unde am ajuns :lol: :lol: :lol:

AndreiNo1 08-01-04 01:03

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
am merci mult baieti ma multumesc cu ce am dar asa este sincer daca as avea bani sai bag nici nas mai stape ganduri dar ce sa faci este bine si as totul este extrem de scump pt rs4 am vrut sami cumpar si eu un ambreiaj sport costa si ala 1300 de euro si mai dau vreo 800 pe montat acuma nu stiu ce safac mai astept :cry: oriccum ma multumesc cu ce am :lol: imi amintesc cum am inceput cu 75 de cp :lol: ssi unde am ajuns :lol: :lol: :lol:

Catalin ce mashina ai avut la inceput? adika aia cu 75 de cai

catalin rs4 08-01-04 01:13

pai am avut un golf 3 1,4 sau 1,6 nu mai tim minte exact :lol: ca nam tinuto mult desi era foarte frumusel golfu :lol: aveam genti pe 17de 10 zoli pe spate greu mai mergea masina cu ele :lol: dupa exact 6 luni a urmat primul vr6 iar dupa un an cel deal doilea vr6 synchro 4x4 :lol: iar dua acea aurmat prima masina adevarata un audi s4 biturbo cu345 de cp :lol: beton masina am fost foarte multumit de ea :lol: iar acuma sti ce am :lol: :lol: :lol: :lol: camastea au fost toate masinile mele :P

TNos 08-01-04 09:42

ti-au trecut ceva masini prin mana!si toate frumusele!dar nu ai o pasiune pt una anume,pe care sa o iei si sa o pastrezi si sa-i faci tot ce se poate, ca sa nu le mai schimbi asa?eu M3 din '97 asa i-as face daca as avea bani sa-mi iau unul!chiar daca ar exista altii cu masini mai tari,dar iubesc masina aia!

catalin rs4 08-01-04 10:38

da la asta mam gandit si eu nici o masina nam tinuto mai mult de un an :lol: nu stiu de ce tot timpul am vrut ceva nou :lol: de exemplu cand miam luat s4 am zis gata nu mai vreau alta masina veci dupa un an... :lol: dar rs4 am de gand sal tin sal fac asa cum vreau eu in mare parte am reusit :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:34.

- Copyright 2026 4Tuning