Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - My e36 TM (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/243003-e36-my-e36-tm.html)

crysty.bobok 02-03-11 10:38

Re: E36-My e36 TM

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4134418)
as vrea sa revin la bandourile in coloarea originala adik negre plus difuzoru spate la fel......

audi da e pe la bucale si cineva lo vazut iar in alexandria...:lol:

ms ms....a fost prima zi a ei in oras la "plimbare" :lol:

daca mai vrei da-mi un PM cu id tau de mes si iti pun cate vrei...

dau ok jantele,nu vreau neaparat sa le schimb dar daca as prinde ocazia sa iau ceva si mai fain nu as ezita...o sa aibe parte si de alte roti...late....marca Kox :lol:

ms....am trimuri faine de e39 daca vrei...alea argintii :-)

ieri mi-o venit primul pachet...un morman de fiare :lol:

maine ridic si noile scaune....joi vine si alt volan....am gasit si stopurile prin raul....si ceva faruri......mai mi-ar trebui bandouri...pan acum am gasit dar nu set complet.....mai caut....joi este programata si la rar si trebuie s aincep sa-mi bat capu pentru niste nr :lol:

Nu mai imi adu aminte de trimurile alea :D le stiu dar nu am bani pt ele acum ... trebuie sa imi iau cauciucuri si suspensie ca deja ma prins primavara fara :(

alessandro_a1987 02-03-11 11:27

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4134418)
as vrea sa revin la bandourile in coloarea originala adik negre plus difuzoru spate la fel......

audi da e pe la bucale si cineva lo vazut iar in alexandria...:lol:

ms ms....a fost prima zi a ei in oras la "plimbare" :lol:

daca mai vrei da-mi un PM cu id tau de mes si iti pun cate vrei...

dau ok jantele,nu vreau neaparat sa le schimb dar daca as prinde ocazia sa iau ceva si mai fain nu as ezita...o sa aibe parte si de alte roti...late....marca Kox :lol:

ms....am trimuri faine de e39 daca vrei...alea argintii :-)

ieri mi-o venit primul pachet...un morman de fiare :lol:

maine ridic si noile scaune....joi vine si alt volan....am gasit si stopurile prin raul....si ceva faruri......mai mi-ar trebui bandouri...pan acum am gasit dar nu set complet.....mai caut....joi este programata si la rar si trebuie s aincep sa-mi bat capu pentru niste nr :lol:

cat vrei pe interior?

laurentiu_tim 02-03-11 11:53

am cerut 800 ron.....

@zeky-a zburat norris de pe capota :lol: si revin la bandouri negre si difuzor negru si cu clima sa vad cum fac numa sa vina vremea mai buna...:D

Z E K Y 02-03-11 15:13

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4135360)
am cerut 800 ron.....

@zeky-a zburat norris de pe capota :lol: si revin la bandouri negre si difuzor negru si cu clima sa vad cum fac numa sa vina vremea mai buna...:D

chuck era cel mai important...bine sa l-ai exmatriculat....restul vine de la sine....spor la munca..:lol:..si eu astept caldura 8)

cryssTM 02-03-11 19:05

man , sambata te asteptam pe la noi cu bestia sa-i mai facem una alta ;)

eqilibruee 02-03-11 19:29

ai inmatriculato pe tm pana la urma? bafta

laurentiu_tim 03-03-11 11:28

nam apucat sa-i fac registru ca tot cu lucru is.....sapt viitoare cred k il rog pe fratele caius sa o duca....:D

da-mi te rog un pm cu id tau de mes ca mi-o zis coka da am uitat :lol:

da cryss vin ca tre sa dam tot jos din ea sa facem loc la fiare :lol:

laurentiu_tim 03-03-11 22:29

2 Attachment(s)
update.....mai tre sa ajunga cate ceva.....:-)

TM92VIC 03-03-11 23:34

o preagatesti de Drift ? :P Arata foarte bine si trage intr`un mare FEL ! SA te bucuri de ea ! Prea tare numaru 321 HAY :))

da_joint 04-03-11 09:41

hmmm da-mi si mie te rog un pm cu locul de unde ai luat scaunele,pret,eventual ce greutate au daca stii.ms

crysty.bobok 04-03-11 11:09

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4140451)
update.....mai tre sa ajunga cate ceva.....:-)

ma tu esti bagabont cu noi :P te dai pe drift ?

laurentiu_tim 04-03-11 11:43

Quote:

Originally Posted by TM92VIC (Post 4140584)
o preagatesti de Drift ? :P Arata foarte bine si trage intr`un mare FEL ! SA te bucuri de ea ! Prea tare numaru 321 HAY :))

o pregatesc de vara :lol: da sunt multumit de ea...daca e sa fac ce va de drift trebe motor mai mare cred...:???: ms la fel,tre sa ne dam odata sa vad cum stau..:D

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4141220)
hmmm da-mi si mie te rog un pm cu locul de unde ai luat scaunele,pret,eventual ce greutate au daca stii.ms

ai PM

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4141421)
ma tu esti bagabont cu noi :P te dai pe drift ?

ma as vrea anu asta sa ma dau putin macar la etapa de la noi daca se poate...:Dda nu cred k fac mare lucru :lol:

crysty.bobok 04-03-11 11:54

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4141544)
o pregatesc de vara :lol: da sunt multumit de ea...daca e sa fac ce va de drift trebe motor mai mare cred...:???: ms la fel,tre sa ne dam odata sa vad cum stau..:D

ai PM

ma as vrea anu asta sa ma dau putin macar la etapa de la noi daca se poate...:Dda nu cred k fac mare lucru :lol:

Spor !!! Conteaza ca incerci ... nimeni nu face mare lucru la inceput !

TM92VIC 04-03-11 14:04

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4141544)
o pregatesc de vara :lol: da sunt multumit de ea...daca e sa fac ce va de drift trebe motor mai mare cred...:???: ms la fel,tre sa ne dam odata sa vad cum stau..:D :

Eu zic ca n-am sanse da ne dam sa vedem ce si cum hai duminica la intalnire la Shadow ! Poate i vreme ok :P

und_Alexx 05-03-11 11:31

ceva masini si pentru mine aveti .....?:?:

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning