Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   cea mai puternica masina din romania!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2429-puternica-masina-romania.html)

EvLSant0S 14-11-04 04:36

Re: am gasit

Quote:

Originally Posted by \"razvan911\"
cred ca e un mercedes sl 65 amg de 612 cai
eu personal nu l-am vazut da mi sa spus ca este in bucuresti
orikum cred ca cei 612 cai merita lejer 225.000 euro
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e *** , cu 225.000 faci o supra sa zboare , o faci avion , nu numai supra , multe masini , in fine , e iubirea mea , n-am ce face.... inca o data iti zic , cu 225.000 O FACI SA ZBOARe nu sa fuga.. dar in fine ... fiecare cu gusturile lui ..

catalin rs4 14-11-04 04:41

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"razvan911\"
cred ca e un mercedes sl 65 amg de 612 cai
eu personal nu l-am vazut da mi sa spus ca este in bucuresti
orikum cred ca cei 612 cai merita lejer 225.000 euro
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e *** , cu 225.000 faci o supra sa zboare , o faci avion , nu numai supra , multe masini , in fine , e iubirea mea , n-am ce face.... inca o data iti zic , cu 225.000 O FACI SA ZBOARe nu sa fuga.. dar in fine ... fiecare cu gusturile lui ..

:lol: :lol: :lol: santos..esti off-topic.... :D

Bestie 16-11-04 13:40

Dar, la aceste masini... \"replici\", ce scrie in talon? E trecuta tot... \"Ferarri\" de exemlplu?

catalin rs4 16-11-04 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bestie\"
Dar, la aceste masini... \"replici\", ce scrie in talon? E trecuta tot... \"Ferarri\" de exemlplu?

scrie ce model este masina respectinva...dar nici decum ferarri :lol:

razvan911 17-11-04 12:44

AHA

ROMANUL TOT CARCOTAS E
ARE O DACIE 1310 SI GATA ACUM E EL MARE EXPERT IN MASINI

EvLSant0S 17-11-04 13:33

despre cine vb aici ??

D Y C 18-11-04 00:57

Acum un an am vazut DEMONTATA o Lancia Delta HF Integrale...a fost de Grupa B (inainte s-o interzica - masina e din 1985). Era la un tip in curte. Acel tip e fost pilot de raliu si director tehnic la echipa campioana en-titre in Romania (sa nu dam nume). Omu zice ca are in jur de 550 - 600 cp, 4x4 si 900 kg... cam greu de crezut, dar e om in toata firea. credeti ca un 65 AMG are vreo sansa in fata ei? (la primavara iese pe strazi - lucreaza la ea de 3 ani !!!) think about it :idea: :!: :?: :!: :idea:

Calindcm 26-11-04 23:35

Greu de crezut dar daca e adevarat atunci chiar ca are sanse la titlul de No 1 .

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Cat , 400m ?

Gabi 26-11-04 23:55

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"D Y C\"
Acum un an am vazut DEMONTATA o Lancia Delta HF Integrale...a fost de Grupa B (inainte s-o interzica - masina e din 1985). Era la un tip in curte. Acel tip e fost pilot de raliu si director tehnic la echipa campioana en-titre in Romania (sa nu dam nume). Omu zice ca are in jur de 550 - 600 cp, 4x4 si 900 kg... cam greu de crezut, dar e om in toata firea. credeti ca un 65 AMG are vreo sansa in fata ei? (la primavara iese pe strazi - lucreaza la ea de 3 ani !!!) think about it :idea: :!: :?: :!: :idea:

Adica pentru BKP ? :lol:

Lancia a avut, intr-adevar, modelul Delta introdus in celebra grupa B, care, din motive de securitate a spectatorilor (au murit destul de multi), a fost exclusa din WRC.

PS: si in Romania, exista o \"replica\" dupa un astfel de model, masina care inca mai alearga in CN VTM (vezi www.autorally.ro sau www.rallyROM.ro - Paul Andronic).

Edd 29-11-04 00:04

hai mha acum pe bune tiriac are un enzo a dat la shtiri dar nici nu e de mirare ce draq la catzi bani are ala :cry: :cry: :cry: ash fii fiul lui problema e ca nu are unde sa o testeze chiar daca ar vrea

orlando 01-12-04 22:03

am vazut un trabant cu aripi si car ela o anumita viteza decola....:):):):):):):):):).Nu stiu sincer dar stiu ca CTL ar fi un concurent la cea mai rapida masina din romania!

adi_bmf 06-12-04 10:10

....

Fratilor.....voi ati auzit de BMW-ul ala portocaliu, fost verde, tunnat de C&C Tunning???? Are la numar B-xx-CTL......e unicat in Europa, si da rusinea la multe alte masini tunnate in fata blocului:D

Gabi_323i 06-12-04 12:03

Re: ....

Quote:

Originally Posted by \"adi_bmf\"
Fratilor.....voi ati auzit de BMW-ul ala portocaliu, fost verde, tunnat de C&C Tunning???? Are la numar B-xx-CTL......e unicat in Europa, si da rusinea la multe alte masini tunnate in fata blocului:D

am auzit de el doar in reviste, este o legenda vie :dance:

Murarashu 06-12-04 12:29

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"D Y C\"

Chiar ca greu de crezut, pt ca Delta HF Integrale a aparut dupa grupa B, si a fost de grupa A. Lancia aia de grupa B a fost Delta S4, si intr`adevar avea asemenea performante. Si nu, nu are sanse nici un Mercedes din lume in fata ei (bine, daca gasiti vreunul, retractez :D ). Delta S4 ajungea la 100 km/h in 2,3 secunde pe macadam.

Bogdan_16v 06-12-04 12:40

CTL si-a luat-o de la un Sti stock, asa ca nu m-as grabi cu afirmatiile...

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning