![]() |
Re: am gasit
Quote:
|
Quote:
|
Dar, la aceste masini... \"replici\", ce scrie in talon? E trecuta tot... \"Ferarri\" de exemlplu?
|
Re:
Quote:
|
AHA
ROMANUL TOT CARCOTAS E
ARE O DACIE 1310 SI GATA ACUM E EL MARE EXPERT IN MASINI |
despre cine vb aici ??
|
Acum un an am vazut DEMONTATA o Lancia Delta HF Integrale...a fost de Grupa B (inainte s-o interzica - masina e din 1985). Era la un tip in curte. Acel tip e fost pilot de raliu si director tehnic la echipa campioana en-titre in Romania (sa nu dam nume). Omu zice ca are in jur de 550 - 600 cp, 4x4 si 900 kg... cam greu de crezut, dar e om in toata firea. credeti ca un 65 AMG are vreo sansa in fata ei? (la primavara iese pe strazi - lucreaza la ea de 3 ani !!!) think about it :idea: :!: :?: :!: :idea:
|
Greu de crezut dar daca e adevarat atunci chiar ca are sanse la titlul de No 1 .
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Lancia a avut, intr-adevar, modelul Delta introdus in celebra grupa B, care, din motive de securitate a spectatorilor (au murit destul de multi), a fost exclusa din WRC. PS: si in Romania, exista o \"replica\" dupa un astfel de model, masina care inca mai alearga in CN VTM (vezi www.autorally.ro sau www.rallyROM.ro - Paul Andronic). |
hai mha acum pe bune tiriac are un enzo a dat la shtiri dar nici nu e de mirare ce draq la catzi bani are ala :cry: :cry: :cry: ash fii fiul lui problema e ca nu are unde sa o testeze chiar daca ar vrea
|
am vazut un trabant cu aripi si car ela o anumita viteza decola....:):):):):):):):):).Nu stiu sincer dar stiu ca CTL ar fi un concurent la cea mai rapida masina din romania!
|
....
Fratilor.....voi ati auzit de BMW-ul ala portocaliu, fost verde, tunnat de C&C Tunning???? Are la numar B-xx-CTL......e unicat in Europa, si da rusinea la multe alte masini tunnate in fata blocului:D
|
Re: ....
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
CTL si-a luat-o de la un Sti stock, asa ca nu m-as grabi cu afirmatiile...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning