Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

detroit muscle 25-02-11 07:31

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4117950)
ms pt sustinere , orcum stai linistit ca nu sunt genul sa bag toate vorbele in seama , e ceva normal sa se comenteze tot felul de pareri si tot felul de vb despre masini de baieti care nici macar nu ma cunosc si nu stie cate masini am avut si ce fel masini .

esti si o mare pariunea de-a mea si de aceea sunt alaturi de tine.

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4118576)
"la interior mam gandit ca ar fi bine sa schimb scaunele originale cu unele de e36 din piele , un volan sport momo , si niste plasme in bord ca sa dea bine. exterior , faruri si proiectoare cu xenon , ploape , triple negre, si un chit m-techinc." Invata sa te exprimi si dupa aceea atrage-mi mie atentia , mai citeste inca odata primul tau post si ai sa vezi ce ai scris ;) si ti-am mai spus si iti repet NU AI CUM SA MA CONVINGI PE MINE CU 215 CP AI TAI , CAII AIA SE FAC CU SUDOARE SI INVESTITIE SERIOASA NU ASA DIN 3 RAHATURI INTREABA-L PE WPP-U DACA TOT TI-AI FACUT SOFT LA EL CUM SCOTI ACEI 215 CP DINTR-UN MOTOR ASPIRAT , DACA NU MA INSEL EL A AVUT CEL MAI PUTERNIC 24V ASPIRAT .

nu cred ca tu esti vreun savant sau esti?:rolleyes2 cred ca si tu ai destule posturi pe acest forum in care ai multe greseli de ortografie.incepand de la scris de messenger ceea ce nu e voie pana la [mai(m-ai)] sau ai uitat sa pui spatiu intre doua cuvinte.hai sa nu ne certam dintr-o prostie si sa fim constienti ca niciunu dintre noi nu este vreun savant care nu greseste niciodata nimic.nu o zic cu rautate o zic pentru cei ce sunt cu gura mare doar la tastatura(sunt ceva specimene in acest forum).sunt dyno-uri o gramada,sunt ieftine,,sunt strazi libere...aratati puterea pe strada.la legala sau pe dyno cel mai bine.;)

Guwy 25-02-11 10:05

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4118661)
esti si o mare pariunea de-a mea si de aceea sunt alaturi de tine.

nu cred ca tu esti vreun savant sau esti?:rolleyes2 cred ca si tu ai destule posturi pe acest forum in care ai multe greseli de ortografie.incepand de la scris de messenger ceea ce nu e voie pana la [mai(m-ai)] sau ai uitat sa pui spatiu intre doua cuvinte.hai sa nu ne certam dintr-o prostie si sa fim constienti ca niciunu dintre noi nu este vreun savant care nu greseste niciodata nimic.nu o zic cu rautate o zic pentru cei ce sunt cu gura mare doar la tastatura(sunt ceva specimene in acest forum).sunt dyno-uri o gramada,sunt ieftine,,sunt strazi libere...aratati puterea pe strada.la legala sau pe dyno cel mai bine.;)

Aici nu a fost vorba de greseli de ortografie , a fost vorba de felul in care s-a exprimat el " i-am schimbat " , trebuia sa spuna " asa am luat-o " , cu totii suntem oameni si gresim este normal . El a mizat ca noi nu cunoastem masinile si cand o sa puna poze o sa ramanem uimiti de cat de multe lucruri a putut modifica el la o masina , dar de fapt nu a modificat nimic .
A schimba consumabilele ( ulei , filtre , placute ) s-au un grup nu inseamna ca a modificat o masina cel putin in viziunea mea , citeste primul post a lui pe acest topic si spune-mi ce intelegi : "la interior mam gandit ca ar fi bine sa schimb scaunele originale cu unele de e36 din piele , un volan sport momo , si niste plasme in bord ca sa dea bine. exterior , faruri si proiectoare cu xenon , ploape , triple negre, si un chit m-techinc."

burnout_bmw 25-02-11 10:14

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4119019)
Aici nu a fost vorba de greseli de ortografie , a fost vorba de felul in care s-a exprimat el " i-am schimbat " , trebuia sa spuna " asa am luat-o " , cu totii suntem oameni si gresim este normal . El a mizat ca noi nu cunoastem masinile si cand o sa puna poze o sa ramanem uimiti de cat de multe lucruri a putut modifica el la o masina , dar de fapt nu a modificat nimic .
A schimba consumabilele ( ulei , filtre , placute ) s-au un grup nu inseamna ca a modificat o masina cel putin in viziunea mea , citeste primul post a lui pe acest topic si spune-mi ce intelegi : "la interior mam gandit ca ar fi bine sa schimb scaunele originale cu unele de e36 din piele , un volan sport momo , si niste plasme in bord ca sa dea bine. exterior , faruri si proiectoare cu xenon , ploape , triple negre, si un chit m-techinc."

Nu te mai agita degeaba, n-ai cu cine...

Guwy 25-02-11 10:16

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4119074)
Nu te mai agita degeaba, n-ai cu cine...

Am observat si eu , a fost ultimul meu post pe acest topic .

mrlonca 25-02-11 12:36

frumosi ursii sa ai noroc de ei si bafta in continuare si daca nu ai facut multe la ei pana acuma las ca o sa faci de acum inainte:Dnu-i baga in seama pe...

kyler_iulian 25-02-11 16:49

Quote:

Originally Posted by mrlonca (Post 4119456)
frumosi ursii sa ai noroc de ei si bafta in continuare si daca nu ai facut multe la ei pana acuma las ca o sa faci de acum inainte:Dnu-i baga in seama pe...

ba chiar am facut destule si inca mai fac , dar lumea vb e normal , acum ce ar vrea stau sa dau explicati peste explicatii cum am facut ce am facut , ei daca cunosc masina mai demult crede ca tot asa a ramas.

kyler_iulian 25-02-11 16:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4119084)
Am observat si eu , a fost ultimul meu post pe acest topic .

chiar imi pare bine , ca orcum tu o ti pe ata si habar nu ai ce si cum sa intamplat cu masina asta de cand e la mine, daca am spus ca am pus scaune de pisica si volan etc etc [stiu eu ce vb ] si nu spun astea ca mie drag sa scriu mult pe forum . in loc sa vb ce trebuie ai ramas blocat ca am zis eu ceva si nam facut, eu cred ca mai interesant ar fi sa ma intrebi cum mai este masina in momentul de fata si cam cum am ajuns la acei 215cp care tu bagi mana in fac ca nu sunt !!!, orcum o sa vada lumea la start ce poate masina asta .

jakal 25-02-11 17:27

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4120165)
chiar imi pare bine , ca orcum tu o ti pe ata si habar nu ai ce si cum sa intamplat cu masina asta de cand e la mine, daca am spus ca am pus scaune de pisica si volan etc etc [stiu eu ce vb ] si nu spun astea ca mie drag sa scriu mult pe forum . in loc sa vb ce trebuie ai ramas blocat ca am zis eu ceva si nam facut, eu cred ca mai interesant ar fi sa ma intrebi cum mai este masina in momentul de fata si cam cum am ajuns la acei 215cp care tu bagi mana in fac ca nu sunt !!!, orcum o sa vada lumea la start ce poate masina asta .

o singura intrebare am....dupa ce ai luat masina ai facut softul sau l-a avut facut?
o sa iti spun si de ce.......

sal.......

detroit muscle 25-02-11 18:10

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4120338)
o singura intrebare am....dupa ce ai luat masina ai facut softul sau l-a avut facut?

sal.......

sincer si eu sunt foarte curios de ce intrebi asta.la prima impresie pare un lucru banal dar se pare ca nu e :D bafta si tie cu masina.una din cele mai ingrijite

kyler_iulian 25-02-11 18:30

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4120338)

sal.......

sal ,cand am luat masina mi sa spus ca are soft facut la wpp, eu nu am crezut si am aici la mine in zona un prieten care se ocupa cu asa ceva , am lasat masina la el pt un nou soft. din ce mi sa spus pot sa castig un 5 -8 cp din el .

optimus 25-02-11 18:33

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4120607)
sal ,cand am luat masina mi sa spus ca are soft facut la wpp, eu nu am crezut si am aici la mine in zona un prieten care se ocupa cu asa ceva , am lasat masina la el pt un nou soft. din ce mi sa spus pot sa castig un 5 -8 cp din el .

5-8 CAI E CA SI CUM NU AR FII:D

kyler_iulian 25-02-11 18:52

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 4120614)
5-8 CAI E CA SI CUM NU AR FII:D

eu am simtit diferenta la cuplu . motorul urca mai repede in ture. orcum urmeaza sai pun serpi , o volanta mai usoara si o axa cu came , sa vad daca reusesc ...

detroit muscle 25-02-11 19:11

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4120681)
eu am simtit diferenta la cuplu . motorul urca mai repede in ture. orcum urmeaza sai pun serpi , o volanta mai usoara si o axa cu came , sa vad daca reusesc ...

succes pe mai departe.luni sau marti (28 sau 29 februarie 2011)ma duc sa dau sala,dupa aia traseu si daca fac rost de bani adica daca o prostesc p mama sa faca un imprumut sa mor de nu vin la tine sa iau ursu cu care ai poza la avataru tau.daca reusesc o sa pun mana pe ceva frumos si fii sigur ca o sa plece de la tine tot la un fan al ursilor.vorbim pe mess mai multe.bafta

P@tic_sefu 25-02-11 19:23

vreau sa zic si eu ceva ! vad ca numai cearta si contrazicere este aici ....masina asta de knd iam pus motoru se limita la 7.000 rpm...motoru e luat dupa o pisica de germania ...nu stiu ce modificari are motorul,daca mai are grup`ul ala scurt scartaie 1,2,3,4 si cand esti cu a-5-a zici ca esti cu a3-a pt ca e ff scurt...motorul asta nu are soft facut de wpp pt ca se tura la 7.000 rpm de knd lam pus pe masina...si trage de 192 de cp...iti da senzatia ca are 215 cp cum zice noul propietar pt ca are grup` scurt si blocant !!

detroit muscle 25-02-11 19:26

Quote:

Originally Posted by P@tic_sefu (Post 4120796)
vreau sa zic si eu ceva ! vad ca numai cearta si contrazicere este aici ....masina asta de knd iam pus motoru se limita la 7.000 rpm...motoru e luat dupa o pisica de germania ...nu stiu ce modificari are motorul,daca mai are grup`ul ala scurt scartaie 1,2,3,4 si cand esti cu a-5-a zici ca esti cu a3-a pt ca e ff scurt...motorul asta nu are soft facut de wpp pt ca se tura la 7.000 rpm de knd lam pus pe masina...si trage de 192 de cp...iti da senzatia ca are 215 cp cum zice noul propietar pt ca are grup` scurt si blocant !!

am si eu o intrebare la tine daca nu te superi:cum e cu raportu la grup?de ex ce inseama 3.25? cum alegem unu sa fie potrivit si pt cutia de viteze si sa putem si face un cerc cu el?nu am inteles niciodata asta cu raportu,ca e prea scurt,prea lung....ce schimb viteza in grup?nu schimb in cutie ca sa fie din cutie scurt sau lung nu?sau nush.lamureste-ma tu te rog

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning