Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
Originally Posted by detroit muscle
(Post 4118661)
esti si o mare pariunea de-a mea si de aceea sunt alaturi de tine.
nu cred ca tu esti vreun savant sau esti?:rolleyes2 cred ca si tu ai destule posturi pe acest forum in care ai multe greseli de ortografie.incepand de la scris de messenger ceea ce nu e voie pana la [mai(m-ai)] sau ai uitat sa pui spatiu intre doua cuvinte.hai sa nu ne certam dintr-o prostie si sa fim constienti ca niciunu dintre noi nu este vreun savant care nu greseste niciodata nimic.nu o zic cu rautate o zic pentru cei ce sunt cu gura mare doar la tastatura(sunt ceva specimene in acest forum).sunt dyno-uri o gramada,sunt ieftine,,sunt strazi libere...aratati puterea pe strada.la legala sau pe dyno cel mai bine.;)
|
Aici nu a fost vorba de greseli de ortografie , a fost vorba de felul in care s-a exprimat el " i-am schimbat " , trebuia sa spuna " asa am luat-o " , cu totii suntem oameni si gresim este normal . El a mizat ca noi nu cunoastem masinile si cand o sa puna poze o sa ramanem uimiti de cat de multe lucruri a putut modifica el la o masina , dar de fapt nu a modificat nimic .
A schimba consumabilele ( ulei , filtre , placute ) s-au un grup nu inseamna ca a modificat o masina cel putin in viziunea mea , citeste primul post a lui pe acest topic si spune-mi ce intelegi : "la interior mam gandit ca ar fi bine sa schimb scaunele originale cu unele de e36 din piele , un volan sport momo , si niste plasme in bord ca sa dea bine. exterior , faruri si proiectoare cu xenon , ploape , triple negre, si un chit m-techinc."
|