![]() |
dak a vandut Onofrei masina imi cam pare rau desi nu sunt perfect convins ca asta e masina....si spun asta pt. ca TT lui Onofrei era mai modificat decat cel din poze.... :)
|
Vad ca stiti destul de multe lucruri despre aceasta masina.
Da,intradevar masina este din PH ** SPP,are culoarea cameleon si din cate am auzit yo(zvonuri-nimic sigur) ar avea si NOS pe ea. Masina este in stare f buna la ora actuala. |
in cateva zile o sa postez o poza cu interiorul mashini!!
nu o gasesc!!(mai caut) |
Vazut aseara pe Dorobanti Caddy Escalade EXT alb cu spinners de 20 cromate si neoane albastre pe dedesubt... :pelvic_th
|
ewwwwwwwwww !!!!
looks like shit !!!! nu inteleg cum pot uni sa faca asa ceva la masini ?! see this: http://pictureposter.audiworld.com/8418/pinkvan2.jpg |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re: Ce am vazut azi!!!
buna frumoaso acum audi tt este in posesia mea si vreu sa fac un anunt ca masina acum este bi turbo cu un motor de 1,8 de 280 decai putere si are toate optiunile posibile si vreau sa mentionez ca o vand iar pretul ei este de 14 000 eur iar daca vrei sa simti acesti cai in spatele tau ma potii cauta la acest nr 0721825605
|
Quote:
de ce anume in spate? :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
M-am prins ... intrebam de ce tocmai in spte simti caii ... :D |
Scuzati-ma dak a mai fost asa ceva pe acest thread, dar a aparut nu de mult un tt perlat(portocaliu, galben) in tg-jiu, cu nr de neamt, stie cineva ceva despre el?
|
1 Attachment(s)
cu poza asta sunteti siguri si ce culoare are .si ce numar are ..deci chiar e de PH ..nici de cta nici de buc ..nici de bv ..sau tgjiu ..sau ce mai e mai incolo :D ..
|
1 Attachment(s)
Inca una :paper:
|
da masina e din Piatra Neamt Audi TT`u Portocaliu cu NR de Neamt .. Masina este modificata si la motor dar nu cine stie ce ..
Ca exemplu .. omu a facut o liniuta cu un Audi A8 4.2 din 97 300 Cai Hidramat ... rezultatu : la demaraj o plecat mai bine TT`u dar dupa 20 de metri s-a dus si s-a tot dus A8`u .. TT`u are in jur de 200 de Cai 220 poate .. Numai bine |
masina are acum peste 200.000km...
din cate stiu eu are 1.8T 180CP arata jalnic si era acum cateva saptamani la vanzare pe la vreo 9000EU... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning