![]() |
Re: scirocco mk2 1.8 16v kr
Quote:
merci de sfat. la vr6 stiu ca trebuiesc cateva schimbari,suduri etc,dar este realizabila treaba. merci inca odata si multa bafta |
se pare ca nu ai nici un interes sa ma cautzi ... ti`am zis pe privat ca ai ceva la mine de la masina ... iti zic si aici ... veci ca ai a 2 a cheie cu a 2 a telecomanda de la alarma la mine de cand am vandut masina ... bafta ... daca ai nevoie de ea cauta`ma daca nu soarta ...
Quote:
|
Quote:
|
astept telefon de la tine ... chiar si in seara asta daca iti faci putzin timp liber ... 0768429750
Quote:
|
in cele din urma am reusit....
masina intra in ''operatie'' pe cord deschis ;) s-a gasit donatorul compatibil,cu o inima puternica de 6 pistoane. in functie de timpul de care dispun o sa revin cu poze cu donatorul si pacientul,inainte de operatie,in timpul operatiei si dupa,in perioada de ''vindecare''. imi doresc din tot sufletul sa iasa ceva frumos ;) |
frumos exemplar....sa-l dub-uiesti sanatos :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza cu donatorul.....
s-a facut testul de compatibilitate si inima este buna ptr pacientul in cauza[rocco].. s-a inceput operatia pe donator....,pe cord deschis :D urmeaza pacientul sa fie anesteziat si facut loc la noua inima. pe parcursul operatiei,voi pune poze cu etapele. |
Bravo Cipriene,te-ai apucat in sfarsit de cujuma!
Sa fie intr-un ceas bun! NOT |
Quote:
dar cu pasi maruntzi si siguri si cu satisfactia ca e facuta din banii munciti de mine,o duc la capat:) |
Fain motorasul, multa bafta !
|
Quote:
|
faci ce faci si tot la VARU te`ai descis ... hai bafta cu ea sa iasa bine ... CHEIAAAAAAA :lol:
Quote:
|
Quote:
merci ptr urari ;) |
4 Attachment(s)
s-a extirpat tumoarea......
saptamana asta incepe transplantul de inima :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning