![]() |
cioli la ce te referi?? :lol: toate motoarele au compiuter pana si cand dacia :lol:
|
Cioli17
pai...pe orice mashina merge sa pui un chip ?(yo ma refeream la ala de la motor styo io ala mai mare care are toate datele in el si cam mashinile din ~89 in colo pan' la 2004 au deala nu ??
|
cioli nam inteles ce vrei sa spui :lol: dar nui nimica eu zic ca se poate pune pe orice motor cip si pe motociclete daca vrei :lol: :lol: :lol:
|
loooll cata
chip au masinile pe injectzie nu stiu care mai zicea pe la televizor ca pune chip la ursuletz pe carburatzie! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
ba cum sa va zic eu ?....... :roll: merge si pe masini cu injectzie mecanica?sau numa la injectie multi-punct ?......na nu conteaxa daca n-ai intzeles.....da interbam si yo de curiozitate !! :)
ps.SI pe dacii merge(Solenza)? :lol: |
hehehehehehehe
tu ce crezi ca merge la injectie mecanica? cum sa pui din moment ce nu ai electronica? chipul este computerul injectiei care face amestecul aer carburant daca nu am zis bine va rog sa ma corectati |
Cioli - confunzi si amesteci injectiile - mecanice/electronice SI monopunct/multipunct
Si Solenza are motor frantuz cu injectie ELECTRONICA (si in plus si multipunct :wink: ), deci... |
deci dupa cum spuneam:: :P -pe motoare cu inj.mecanica nu mere
-pe motoare cu inj.electronica mere -pe motoare monopunct mere -pe motoare multipunct iara mere asta ia parerea mea(posibil sa gresesc) deci asa e ? ps.scuze sha(am gresit)deci cre ca asa e !! 8) daca nu......nu :lol: :lol: |
Cred ca faci o confuzie intre monopunct/multipunct si mecanica/electronica ... termenii se refera la chestii diferite, primul la nr de injectoare si al 2-lea la modul cum se comanda injectoarele. Doar la motoarele cu injectie comandata electronic (injectie electronica) se poate pune chip. N-are treaba cu numarul de injectoare (sau daca e monopunct sau multipunct).
|
da mah GSi da erau pe aici vreo 3pareri diferite si am scris asa ca tzaranu ca sa clarificam asta ........ok? :)
|
Hop si eu.Pt VW Golf 3 1800cc din '98 exista?Cam cat imi da in plus?Ai si instructiuni de montaj?Gata am intrebat destule
|
:lol: :lol: in moment ..nu mai am nici un cip...pt ca baiatul care le face...este plecat....si vine abia in martie daca mai astepti..se gaseste sigur ceva..si pt tine..cam 15 cp in plus iti da... :wink:
|
Opel Astra G 2.0 Dti 16v ?
Ai ceva shi pt mashinuta mea ?
aaa shi un pret pentru chip ? :?: |
:lol: :lol: da r fi si pt a ta..dar cum am spus in momnet nimica..o sa postez eu aici..cand se poate..
|
Frate, pentru carburatie maresti jiglerele, asta in loc de chip...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning