Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/239982-facut-masina.html)

flow87 25-02-11 15:55

Re: Ce ai facut azi la masina?

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4119981)
dupa indelungi dezbateri cu subconstientul meu si pt k arata super naspa folia am lasat mai inainte manerele la tapitzat cu piele :))))) luni sunt gata :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

haha, pai ce facem aici ori da ori ba sau batman batman :lol:
unde le tapitezi cu piele ? stii tu ca vroiam sa fac volanul de asta intreb...

LeX_CLK 25-02-11 16:01

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4119999)
haha, pai ce facem aici ori da ori ba sau batman batman :lol:
unde le tapitezi cu piele ? stii tu ca vroiam sa fac volanul de asta intreb...

iti zic maine la intalnire exact ce si unde eu unul astept pana luni sa vad cum ies si dak iese bine ma duk sa-mi faca si volanul .. k mna la mine e mai dificil imi trebuie piele rosu/visiniu :P:-)

flow87 25-02-11 16:02

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4120017)
iti zic maine la intalnire exact ce si unde eu unul astept pana luni sa vad cum ies si dak iese bine ma duk sa-mi faca si volanul .. k mna la mine e mai dificil imi trebuie piele rosu/visiniu :P:-)

ok vb maine ...poate aflu si un pret,da foloseste piele naturala sau imitatii?

LeX_CLK 25-02-11 16:06

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4120023)
ok vb maine ...poate aflu si un pret,da foloseste piele naturala sau imitatii?

da-mi id de mess:)) k m-am plict sa dau reply=)))

hutzzyy 25-02-11 16:42

2 Attachment(s)
vad ca foile de carbon e tare utilizata asa ca am luat si eu sa vad cum e :D pareri?>:)

LeX_CLK 25-02-11 21:56

Au.iesit.piesele.stas.problema.la.mine.era.ca.erau .unele.zone.la.menere.in.care.chiar.nu.aveai.cum.e vita.cutele:(.colturi.prea.urate,in.fine.tot.piele a.e.baza:P:twisted:

flow87 25-02-11 22:59

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4121210)
Au.iesit.piesele.stas.problema.la.mine.era.ca.erau .unele.zone.la.menere.in.care.chiar.nu.aveai.cum.e vita.cutele:(.colturi.prea.urate,in.fine.tot.piele a.e.baza:P:twisted:

pai de cute scapi cu freonul daca ai rabdare si indemanare iasa ai vazut la mine cum au iesit :D dar eu daca eram in locul tau sa fi avut manerele din piele in niciun caz nu ma gandeam sa dau jos pielea pentru colant,eu am pus pe ale mele ca arata mult mai bine decat plasticul ala ....

eu_alex 25-02-11 23:13

pentru manerele din fata as vrea si eu , ca is cam "frecate" si is urate . Ori schimbate ori revopsite :-??

LeX_CLK 26-02-11 07:09

flow.dupa.cum.ai.vazut.cred.saptamana.trecuta.la.i ntalnire.aveam.pielea.rupta.pe.unul.din.maniere.si .mi-am.zis.Sa.o.dau.jos.Si.sa.vad.ce.iese.cu.folie.de. carbon(avand.in.vedere.k.eu.am.tot.interioriul.in. contrast.piele/carbon).si.la.treaba.cu.freonul:o....mi-am.ars.si.unghiile :lol::lol::lol::lol::lol:

Lucassv 26-02-11 11:36

eu nu am facut poza la ce am infoliat.... dar va arat azi.. cand ne vedem :D...mi-au iesit cat decat bine.. zic eu :>
pe viitor mi-as lua niste benzi cu leduri SMD sa pun sub portiera... albastru de preferat :D....

Lucassv 26-02-11 11:39

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4121387)
pentru manerele din fata as vrea si eu , ca is cam "frecate" si is urate . Ori schimbate ori revopsite :-??

alex. lasa ca vezi cum miam facut eu la passat.. daca vii azi la intalnire !

eu_alex 26-02-11 12:36

vin vin . fara grija .

Adynis 26-02-11 13:14

ce am facut azi la masina? ..asigurarea :))

a da ..si inca un detaliu minim..era sa il imping putin pe unu din spate in drum spre persoana la care faceam asigurarea... m-am trezit pur si simplu fara frane ... o nimica toata :))

S-a rezolvat prin completarea lichidului de frana... alti bani alta distractie.
Am impresia ca imi scartaie si o curea dar doar in anumite momente...o sa incerc sa le schimb si pe alea cat mai rpd

eu_alex 26-02-11 13:37

azi am schimbat semnalizarea , si urmeaza sa schimb si odorizantu de masina :))

Lucassv 26-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4122787)
azi am schimbat semnalizarea , si urmeaza sa schimb si odorizantu de masina :))

vez k aduc niste odorizante azi... 15 lei buc de guma turbo :D

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning