![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
Quote:
unde le tapitezi cu piele ? stii tu ca vroiam sa fac volanul de asta intreb... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vad ca foile de carbon e tare utilizata asa ca am luat si eu sa vad cum e :D pareri?>:)
|
Au.iesit.piesele.stas.problema.la.mine.era.ca.erau .unele.zone.la.menere.in.care.chiar.nu.aveai.cum.e vita.cutele:(.colturi.prea.urate,in.fine.tot.piele a.e.baza:P:twisted:
|
Quote:
|
pentru manerele din fata as vrea si eu , ca is cam "frecate" si is urate . Ori schimbate ori revopsite :-??
|
flow.dupa.cum.ai.vazut.cred.saptamana.trecuta.la.i ntalnire.aveam.pielea.rupta.pe.unul.din.maniere.si .mi-am.zis.Sa.o.dau.jos.Si.sa.vad.ce.iese.cu.folie.de. carbon(avand.in.vedere.k.eu.am.tot.interioriul.in. contrast.piele/carbon).si.la.treaba.cu.freonul:o....mi-am.ars.si.unghiile :lol::lol::lol::lol::lol:
|
eu nu am facut poza la ce am infoliat.... dar va arat azi.. cand ne vedem :D...mi-au iesit cat decat bine.. zic eu :>
pe viitor mi-as lua niste benzi cu leduri SMD sa pun sub portiera... albastru de preferat :D.... |
Quote:
|
vin vin . fara grija .
|
ce am facut azi la masina? ..asigurarea :))
a da ..si inca un detaliu minim..era sa il imping putin pe unu din spate in drum spre persoana la care faceam asigurarea... m-am trezit pur si simplu fara frane ... o nimica toata :)) S-a rezolvat prin completarea lichidului de frana... alti bani alta distractie. Am impresia ca imi scartaie si o curea dar doar in anumite momente...o sa incerc sa le schimb si pe alea cat mai rpd |
azi am schimbat semnalizarea , si urmeaza sa schimb si odorizantu de masina :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning